De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Luc Caals opent 5e keer deuren van de Caals Comedy Club in Middelkerke

Luc Caals opent 5e keer deuren van de Caals Comedy Club in Middelkerke

zaterdag 16 juli 2011 15:49
Spread the love

Gisterenavond was het casino van Middelkerke het decor voor de 5e editie van Caals Comedy Clup. In aanwezigheid van tal van vrienden waaronder “de Lafon” zoals Luc haar noemde, de Will (Ferdy), de Gunther (neefs) en nog vele anderen.
Dit jaar werd, na Tina Turner en Wim de Craene, een eerbetoon gebracht aan Louis Neefs.
Verder wisselen sketches en liedjes elkaar gezwind af. Sam Verhoeven en Ann De Winne zorgen voor de ondersteuning van de meester. Een avondje zonder stress, maar met humor zonder franjes, gewoon lachen en genieten. En gelachen werd er, niet met het weer aan de kust, maar ondanks de regen , schijnde s avonds de zon voor de ganse ploeg.
Deze show stond er gewoon, wanneer we vorig jaar nog het gevoel van “deja Vu” hadden, het is tenslotte heel moeilijk om sketches te kunnen blijven schrijven, was deze show gevuld met nieuw werk . Uiteraard mochten op een speciale editie naar aanleiding van het 5e seizoen de bekendste typetjes van Caals niet ontbreken. La Esterella kwam uit de hemel even terug, Franske, de persoonlijke assist was van de partij en een wc dame uit 2007 stond er ook opnieuw voor de vijfde editie.
De Caals Comedy Club, een aangenaam avondje uit voor iedereen die door het slechtere weer niet of minder kan genieten van zijn of haar vakantie.

Info en tickets  via Caals Comedy Club  0495/110.111

take down
the paywall
steun ons nu!