De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Lieve van Femma laat mensen schitteren

Lieve van Femma laat mensen schitteren

Het sociaal-cultureel volwassenenwerk boomt, bloeit en beweegt als nooit tevoren. Jaarlijks is de sector goed voor maar liefst 10 miljoen deelnames in Vlaanderen en Brussel! Door mensen zoals jij en ik, mensen die lid zijn van een vereniging, die vormingen volgen bij een volkshogeschool of vormingsinstelling of actievoeren bij een beweging. En dat is een goede zaak, want sociaal-cultureel volwassenenwerk haalt het beste in mensen naar boven.

woensdag 3 september 2014 20:01
Spread the love

Vanaf september 2014 zet Socius, het steunpunt sociaal-cultureel volwassenenwerk, al deze schitterende initiatieven extra in de kijker en verovert de ‘Laat Mensen Schitteren’-campagne jouw beeldscherm.

De volgende vier maanden laten we 20 deelnemers, vrijwilligers en professionals aan het woord over hun ervaringen en sturen we elke week een inspirerende reportage of getuigenis de wijde wereld in.

Lieve laat mensen schitteren

Alleenstaande mama Lieve bijt de spits af. Zij weet als geen ander wat voor een uitdaging een vakantie op je eentje met je kinderen kan zijn. Haar eigen ervaringen gebruikt zij nu om andere single mama’s een zorgeloos en ontspannend verlof te bezorgen tijdens de vrouwenreizen van Femma. Tijdens deze reizen steunen de mama’s elkaar bij de zorg en ontspanning voor de kinderen, wisselen zij tips en tricks uit rond de opvoeding van hun jonge spruiten en maken zij vooral enorm veel plezier. Als resultaat genieten deze vrouwen én kinderen van een onbezorgde vakantie in een warme en begripvolle sfeer.

Deel de video

Draag jij het sociaal-cultureel volwassenenwerk ook een warm hart toe? Aarzel dan niet om het verhaal van Lieve – en ook de volgende getuigenissen – te delen via Facebook of Twitter, je blog of website. Met jouw steun veroveren we samen de virale wereld en geven we het sociaal-cultureel werk de aandacht die het verdient.

Surf dus naar www.facebook.com/laatmensenschitteren en laat samen met ons het sociaal-cultureel volwassenenwerk schitteren!

take down
the paywall
steun ons nu!