De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Ladies Night gelanceerd !

woensdag 14 november 2012 14:16
Spread the love

Voorbije weekend ging in zaal Elckerlyck de lachsensatie Ladies Night in première. Na de sluiting van een belangrijke fabriek in een klein provinciestadje is een massale werkloosheid het schrijnende gevolg. Enkele werkmakkers blijven niet bij de pakken neerzitten en besluiten hun lot in eigen handen te nemen. Om geld in te zamelen gaan ze ‘strippen’, helemaal naakt, wat tot hilarische situaties leidt. “Een fantastische voorstelling”, zegt Erna Claessens uit Kapellen, “ik heb genoten van begin tot t einde.” Ook Annie Geeraerts en Ray Verhaeghe waren vol lof : “Plezant om onze collega’s eens van een andere kant te zien, in hun blootje “. Ook Eduard Vermeulen uit Borgerhout genoot van de première :” Wij hebben al lang niet meer zo gelachen. Het was meer dan geweldig. Ik kom zeker nog eens kijken met enkele bevriende koppels.”

Carry Goossens, Peter Bulckaen, Kurt Defrancq, Wim Van De Velde, Ben Rottiers en Dirk Van Vooren laten je een hele avond schuddebuiken van het lachen met hun glimmende torso’s en rondslingerend textiel.

Dit stuk van Anthony McCarten en Stephen Sinclair is uitgegroeid tot een klassieker en werd in de jaren ’90 succesvol verfilmd onder de titel “The Full Monty”.

Meer info : WWW.DEKOMEDIECOMPAGNIE.BE

 

take down
the paywall
steun ons nu!