De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Foto website Koninklijk Atheneum Keerbergen

Koninklijk Atheneum Keerbergen organiseert eigen festival

woensdag 18 april 2012 14:30
Spread the love

De 25e editie van het festival TMF Stressfactor is al van start gegaan in verschillende scholen. 24 april is het de beurt aan het Koninklijk Atheneum van Keerbergen. Dan wordt hun speelplaats omgetoverd tot een heuse festivalweide. De bedoeling van TMF Stressfactor is leerlingen aanleren om initiatief te nemen en zich te organiseren.

Organiseer je eigen festival

Dinsdagnamiddag 24 april is lesvrij voor de leerlingen van het KA Keerbergen. Dan wordt hun speelplaats omgetoverd tot een heuse festivalweide. Ze werden door TMF uit vele inzendingen geselecteerd om hun eigen festival te organiseren.

De leerlingen stelden zelf de festivalaffiche samen. Ze kozen voor Uma (de band van Evi Hanssen), Diablo Blvd (de band van Alex Agnew) en headliner Murdock. Dit zijn echter niet de enige artiesten. Ook de leerlingen zelf zullen zich op het podium wagen als echte dj’s. Alle bands worden aan elkaar gepraat door een TMF vj en onze eigen enthousiaste presentatoren.

Stands met randanimatie maken de festivalsfeer compleet. Leerlingen en leerkrachten zorgen zelf voor catering, security, technische crew, boekhouding enz. Zo leren de leerlingen initiatief nemen en organiseren.

Succesvolle formule: allen daarheen!

De vorige edities van TMF Stressfactor op het  KA Keerbergen waren een groot succes. Hopelijk wordt het dit jaar opnieuw een spetterend leuke editie.

We nodigen graag iedereen uit om Stressfactor mee te beleven.

Wie er graag bij is, kan contact opnemen met:

• Kurt Hofman, directeur Koninklijk Atheneum Keerbergen, directie.kakeerbergen@gmail.com

• Christophe De Groof, verantwoordelijke leerkracht, christophedegroof@gmail.com

• Evelien Jacobs, verantwoordelijke leerling, evelien_j_jacobs@hotmail.com

Praktische informatie

Wat? ‘Stressfactor’

Waar? Vlieghavenlaan 18, 3140 Keerbergen

Wanneer? 24 april 2012 om 12.00u – 15.30u

Artiesten? Uma, Diablo Blvd en Murdock

Meer info www.stressfactor.be

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!