De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Kom Van Dat Dak Af in première in Elckerlyck Antwerpen

Kom Van Dat Dak Af in première in Elckerlyck Antwerpen

dinsdag 16 november 2010 13:12
Spread the love

Zondagavond ging in Antwerpen het nieuwe dolkomische stuk “Kom Van Dat Dak Af” in premiere.

Een handvol topacteurs zoals Peter Bulckaen, Ellen Schoeters, Britt van der Borgt en de komische inspecteur Dirk Lavwrijsen zorgen voor hilarische tafererelen. Een schitterend alternatief voor een regenachtige herfstavond.

Het verhaal :

Danny (gespeeld door Dirk Van Vooren) woont boven een diamantzaak die hij samen uitbaat met zijn compagnon, de geniepige vrouwenversierder Rudy.

Wanneer Rudy (gespeeld door Peter Bulckaen) niet alleen de auto maar ook de naam leent van zijn partner stapelen de verwikkelingen zich op. Zeker wanneer hij dit alles doet om zijn geheime affaire met één van zijn liefjes verdoken te houden.
Op de koop toe is een brutale diamantroof de oorzaak waarom de opdringerige inspecteur Brandt (gespeeld door Dirk Lavrysen) het tweetal maar blijft bestoken met allerlei lastige vragen.

Door zo veel onverwachte situaties raakt het tweetal verstrikt in een web van leugens, overspel en allerlei andere vervelende zaken: conservenblikken die ontploffen, kleren die opbranden en vooral veel rook… Want Danny zijn rustige avond gaat in rook op en veranderd in een hysterische nachtmerrie.

Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een hilarische lachbui van twee uur!

reserveren

Er zijn 3 mogelijkheden om tickets te reserveren.

1. TELEFONISCH VIA SHERPA
Op het nummer 070/25.20.20.

2. ONLINE VIA SHERPA
Klik hier om voor ‘KOM VAN DAT DAK AF’ online tickets te reserveren op de website van Sherpa.

3. AAN DE TICKETBALIE VAN DE MEDIA MARKT
In de Media Markt kunt U zelf Uw plaatsen bepalen en de kaarten meteen mee naar huis nemen.
MEDIA MARKT – De Keyserlei 58/60 – 2000 Antwerpen.
Open van maandag tem zaterdag van 9u30 – 19u00. 

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!