De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

KOM-PAS GENT PRESENTEERT | VRIJ PODIUM ANDERSTALIGE NIEUWKOMERS

KOM-PAS GENT PRESENTEERT | VRIJ PODIUM ANDERSTALIGE NIEUWKOMERS

vrijdag 5 april 2013 15:33
Spread the love

19/04/2013 – 20:00 HAM XL
Kelderzaal
KOM-PAS GENT PRESENTEERT | VRIJ PODIUM ANDERSTALIGE NIEUWKOMERS 

Kom-Pas is dit jaar 20 jaar actief in Gent. Kom-Pas is het onthaalbureau waar nieuwkomers een inburgeringprogramma aangeboden krijgen. In Kom-Pas krijgen mensen uit de hele wereld ondersteuning bij hun eerste stappen in België. Zij komen misschien met lege handen aan, in moeilijke situaties soms. Maar stuk voor stuk brengen zij een rijkdom mee aan ervaringen en talenten op verschillende vlakken.
Sommige onder hen zijn muzikanten, dansers, schilders, zangers, dichters…
Dat hun talent herkend en erkend wordt kan hen als mens een enorme boost geven. De Centrale wil hen via Ham XL dan ook graag een platform bieden om dit talent te delen.
Ham XL wordt deze keer de place-to-be waar je kan genieten van een programma gebracht door nieuwkomers. Kon ongedwongen meegenieten van sferen uit verschillende landen.

Als afsluiter is er een speciaal concert van de Gents-Marokkaanse Berbergroep Tharwa ’n Biya (o.v.).

vvk 4 | adk 6 (reductie vvk 2 | adk 4)

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!