De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Klimaatactiekamp: 29 juli tem 04 augustus 2010!

Klimaatactiekamp: 29 juli tem 04 augustus 2010!

donderdag 8 juli 2010 14:25
Spread the love

De gefaalde conferentie in Kopenhagen bewijst dat we niet kunnen rekenen op onze beleidsmakers. Daarom moeten we ons verenigen en zelf actie ondernemen. Neem daarom deel aan ons Belgisch klimaatactiekamp in Luik.

Het klimaatactiekamp lokt honderden mensen die elk op hun eigen manier hun ecologische voetafdruk willen beperken. Gedurende één week kan je deelnemen aan tal van workshops, debatten, ateliers en acties. We organiseren geweldloze acties tegen diegenen die verantwoordelijk zijn voor klimaatmisdrijven.  Vorige zomer hebben we een eerste klimaatactiekamp georganiseerd in ons land. Meer dan 400 militanten namen deel aan acties in de haven van Antwerpen tegen een belangrijk konvooi met kolen en daarnaast viseerden we ook tal van andere doelwitten.
 
Dit tweede kamp heeft plaats van 29 juli tot en met 4 augustus in Luik. Neem deel aan het kamp of werk mee aan de voorbereidingen.Mail naar 
climatecamp2010@gmail.com als je flyers wil verdelen, of als je kennis van media hebt of je wilt gewoon meewerken met het opzetten van ons kamp.
 
Als je ook wil bijdragen aan de organisatie, maar je hebt niet genoeg tijd, dan kan je ons ook gelukkig maken met een donatie voor de logistieke organisatie van het kamp. Klik hier voor meer info.
 
Laat ons samen een klimaatactiekamp organiseren dat van zich laat spreken.
 
Meer info op www.climateactioncamp.be

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!