De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

KARIM BAGGILI Apollo You Sixteen Part II

KARIM BAGGILI Apollo You Sixteen Part II

dinsdag 18 september 2018 14:57
Spread the love
Decentrale vrijdag 26 oktober 2018 | Kelderzaal |  20:00

 

 UD FESTIVAL #Dag 5?

 

Muziek boven alles! Muziek die zich alle vrijheid kan veroorloven zoals de kruisbestuiving van rock, elektro, groove, flamenco, world, traditionele, romantische en Angelsaksische muziek. Muziek die passie, spontaneïteit en eerlijkheid verzoent, met als enige vereiste mooie, aangename, ja zelfs geniale momenten te bieden.
Dat is wat Karim Baggili en zijn muzikanten op 26 Oktober in De Centrale (Ud Festival) willen voorstellen: een mix van Karims’ twee nieuwste albums, Apollo You Sixteen Parts I & II
De invloed van Arabische muziek is onmiskenbaar aanwezig in al zijn albums. Levendig, verfijnd, verankerd in de Jordaanse afkomst van zijn vader. Uit enkele stukken ontsnappen Balkanklanken en -ritmes, ingegeven door de Yoegoslavische roots van zijn moeder.

Geniet van de merkwaardige en betoverende muzikale avonturen van Karim Baggili.

Co-org. UDFESTIVAL.NL

Tickets vanaf 8 euro via http://www.uitbureau.be

De Centrale | intercultureel centrum  | Kraankindersstraat 2 – 9000 Gent |

+32 (0)9 265 98 28 | www.decentrale.be

take down
the paywall
steun ons nu!