De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Kanker begrijpen en genezen volgens Dr. Ryke Geerd Hamer (oncoloog)

Kanker begrijpen en genezen volgens Dr. Ryke Geerd Hamer (oncoloog)

donderdag 2 oktober 2014 09:19
Spread the love

Dr. Geerd Hamer is een oncoloog die een bijzonder theorie heeft ontwikkeld die kankers kan verklaren en zelfs voorspellen. Straffer nog, deze theorie voorziet ons ook van een manier om kanker te genezen (en niet bestrijden zoals dat in de klassieke geneeskunde vandaag gebeurt).

De theorie berust op het idee dat kankers te wijten zijn aan emotionele schokken. Specifieke cellen zetten zich dan in auto-pilot mode, de zogenaamde kankercellen. Het lichaam wacht dan af dat de hersenen het signaal sturen dat de schok voorbij is opdat deze weer normaal gaan functioneren. Zo zou kanker dus genezen kunnen worden.

Interessante theorie, die niet wegneemt dat andere oorzaken, zoals radioactiviteit, chemische vervuiling, etc. ook verantwoordelijk zijn voor kankers.

http://reinfobel.wordpress.com/2014/10/01/kanker-begrijpen-en-genezen-volgens-dr-ryke-geerd-hamer-oncoloog/

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!