De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Joke Van De Velde gezicht van nieuwe NACHT VAN EXCLUSIEF !

Joke Van De Velde gezicht van nieuwe NACHT VAN EXCLUSIEF !

woensdag 9 februari 2011 22:03
Spread the love

Gisteren werd in Antwerpen de nieuwe Nacht van Exclusief voorgesteld in Café Local. Thema dit jaar is Hong Kong. Dit jaar geen 3 dagen feest meer, enkel de Nacht op zaterdag 19 maart blijft over. Met deze beslissing wil de organisatie het evenement terug exclusiever maken. Thema dat ze voor deze 14de editie gekozen hebben is Hongkong. De Chinese regio met 7,1 miljoen inwoners is zonder twijfel de exclusiefste regio van Azie. Zowat alle grote luxemerken hebben er wel een vestiging.

Gezicht van dit jaar is Joke Van de Velde. De ex-Miss België zal tijdens de Nacht van Exclusief gekleed lopen in een creatie van topcouturier William Tang uit Hongkong. Het enfant terrible van de Aziatische modewereld probeert met zijn creaties alvast de oosterse met de westerse cultuur te verbinden. Als voorproefje trok Joke alvast een week naar Hongkong om er met enkele adembenemende jurken te poseren voor de lens van Frank Gielen.

Om de nieuwe locatie van deze Nacht van Exclusief in de kijker te zetten, wordt Barbara Dex omgetoverd tot een stralende zeemeermin, het symbool op het wapenschild van Oostende. De Limburgse zangeres zal op de Nacht van Exclusief een muzikaal eerbetoon brengen aan de zee. Dat eerbetoon zal ze brengen in een jurg van couturier Geert De Puysseleyr. De Jurk is gemaakt van Italiaanse en Thaise zijde en is afgewerkt met 18.000 zoetwaterparels van Henri Dom, goed voor een waarde van 25.000 euro.

Verder zal de Nacht van Exclusief ook enkele gekende ingrediënten bevatten. Zo zullen ook dit jaar een horde bekende Vlamingen afzakken naar de koningin der badsteden. Zal er de nodige drank vloeien en zullen er een resem optredens en modeshows plaatsvinden. Optredens zijn er o.a. Van Franky Hayse, Michael Lanzo, Kurt Bieze Baaze en The soul of Motown. Christ’OF zorgt dan weer voor een spectaculaire revival van Michael Jackson.

Tickets voor de Nacht van Exclusief kan je bestellen via www.exclusief.be (DV

take down
the paywall
steun ons nu!