De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Jeroen Leenders verontschuldigt zich…onterecht !

Jeroen Leenders verontschuldigt zich…onterecht !

donderdag 25 november 2010 11:55
Spread the love

Gisterenavond ging in Antwerpen de nieuwe avondvullende show van Jeroen Leenders in première. Sorry, ik ben Jeroen Leenders. Achteraf blijkt dat Jeroen zich helemaal niet dient te verontschuldigen. Het talrijk opgekomen publiek genoot van de nieuwe show en niemand nam hem kwalijk dat hij Jeroen Leenders was.
 
Wat in de eerste minuten de zoveelste “kut- en kakshow” leek te worden draaide na n tiental minuten toch 180 graden om. Jeroen had het zeker niet over de politiek en nog minder over de vrouwen. Zo ken je ineens de onderwerpen waarover hij zo’n anderhalf uur praat. Voor een opvallend jong publiek bracht Jeroen zijn programma.
Achteraf waren er ook niets dan lovende reacties. Zo vertelt Ilse Van Camp (24) uit Sint Niklaas : “Het was een geweldige show, Jeroen is nog niet zo bekend, maar het was zeker zijn 12 euro waard. Vooral zijn grap over de fietshelm vond ik hilarisch. Waar haalt hij t toch ?”
 

De volledige lijst van optredens vindt u op WWW.JEROENLEENDERS.BE

take down
the paywall
steun ons nu!