De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

ISRAEL, DE VRIEND DIE ONSCHULDIGE BURGERS MAG DODEN

dinsdag 7 juni 2011 12:03
Spread the love

Op zondag 5 juni 2011, herdachten de Palestijnen de 44ste verjaardag van de Nakba (tegenslag) het verlies van de Jordaanse Westbank en de Syrische Golan hoogte gedurende de oorlog in1967. Aan de grenzen van de bezette Golan hoogte heeft Israel weer 23 onschuldige burgers gedood onder wie een kind en 350 onschuldige mensen verwond.

Wij en onze vrienden mogen ongewapende burgers doden en in de benen schieten en dit is klaarblijkelijk de uitdrukking van “onze morele superioriteit en van onze christelijke waarden, vrijheid, respect voor de mensenrechten en democratie”.
Israel heeft in 1948 door militair geweld en etnische zuivering het land en de huizen van de Palestijnen gestolen. In 1967 hebben ze zich door geweld nog een stuk land van Jordanië en van Syrië toegeëigend.
Nu hebben we misdadige dieven met een supermachtig leger tegenover zwakke slachtoffers beroofd van hun gronden, huizen en bezittingen. Het westen heeft zelfs een wapenembargo tegenover dit weerloze volk ingesteld.
Nu zeggen de wrede wereldoverheersers, de VSA en Europa dat deze gewelddadige diefstal alleen opgelost moet worden door de weerloze slachtoffers te laten onderhandelen met de supermachtige misdadige daders.
Het komt erop neer dat een rechter zegt tegen een kind van 3 jaar dat slachtoffer is van een diefstal dat het moet onderhandelen met de volwassen misdadiger om een oplossing te vinden voor het misdrijf namelijk het ontstolen goed terug te krijgen en een schadevergoeding te bekomen.

Onze morele superioriteit is dat wij onschuldige burgers mogen doden

De wereldoverheersers zijn zeer immoreel en achterbaks want zij hebben overal in de wereld hun economische wil van uitbuiting en dominantie met brutaal geweld opgedrongen, in Guatemala, Chili, Nicaragua, Colombia, Cuba, Panama, Grenada, El Salvador, Haïti, de Dominicaanse Republiek, Vietnam, Laos, Cambodja, Korea, Iran, Somalië, Soedan, Libië, Libanon, Irak, Koeweit, Jemen, Afghanistan, Pakistan, Ivoorkust enz..
En nu ze dan een duidelijk feit hebben van een supermachtige misdadige dief tegenover een weerloos slachtoffer treden ze toch nog gewoon op als medeplichtige van de misdadige dader.
Wat bewijst dat de wereldoverheersers de VSA met de medeplichtigheid van Europa alleen bezig zijn met  wereldhegemonie, de rijkdom van de bevolking van de planeet uitbuiten onder militaire bedreiging/geweld.

https://nl.wikipedia.org/wiki/Nakba

Creative Commons

take down
the paywall
steun ons nu!