De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Interview Michael Moore: “De neef van Bush leerde me filmen”

Interview Michael Moore: “De neef van Bush leerde me filmen”

dinsdag 7 september 2010 16:10
Spread the love


doc

Michael Moore vertelt in een uitgebreid interview aan Democracy Now hoe hij begon met zijn activisme en met filmen. De censuur waar hij mee te maken kreeg, waarom hij bepaalde films heeft gemaakt. En hoe hij na zijn speech tijdens de uitreiking van de Academy Award in 2003 voor zijn film Bowling for Colombine, werd achtervolgd en bedreigd. Tijdens die speech hekelde hij de herverkiezing van Bush en de oorlog in Irak. Kortom een bij momenten hilarisch interview om met een smile naar te luisteren. Een echte grapjas die Michael Moore…

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!