De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

In plaats van één minuut stilte voor Mawda,  trakteert Bart en zijn partij ons op vele minuten boertige onzin.

In plaats van één minuut stilte voor Mawda, trakteert Bart en zijn partij ons op vele minuten boertige onzin.

vrijdag 1 juni 2018 12:48
Spread the love

 

Riedeltje, riedeltje in de krant,

Wie is er het grootste probleem van het land?

Wel, het grootste probleem van het land dat ben jij Bart en je gedraagt je steeds meer als de hoogmoedige stiefmoeder. Je zal pas tevreden zijn als de jager, net zoals in het sprookje, met de longen en lever van Di Rupo uit het Waalse bos terugkeert. Maar de spiegel liegt niet Bart. Jij wordt steeds lelijker.

Het is een week geleden dat je de ouders van Mawda, die door een politiekogel om het leven kwam, behoorlijk schoffeerde door de schuld hiervan in hun schoenen te schuiven. Uw boertigheid was er zo over dat menig N-VA kiezer uit mijn omgeving beschamend toegaf het er niet mee eens te zijn.

De verandering bestaat uit boertigheid, verpakt als moed en daadkracht.

Het staat de N-VA kiezer vrij hier al dan niet nog deel te willen van uitmaken.

Dat moet blijkbaar hoog zitten, en gisteren nog stelde ik dat het niet lang zou duren voor het ook nog de schuld van de socialisten zou zijn. De voorspelbaarheid van uw gedrag is stilaan Trumpiaans zodat we vandaag al konden lezen dat Di Rupo niet de oplossing voor het probleem, maar het probleem zelve is. Kinderlijke onzin waarmee je, gesteund door de enerzijds anderzijds verklaringen die Jan en Theo uit hun hoed toveren in een poging om u te redden, nog maar eens probeert te ontsnappen aan datgene waar niet aan te ontsnappen valt. Het gebrek aan inlevingsvermogen dat jou steeds onwaardiger maakt.

Helaas ontloop je opnieuw de kans om enig oprecht medeleven te tonen met de ouders van Mawda. Empathie voor dezen die niet van uw soort zijn of niet in uw nabijheid willen aarden blijft moeilijk zo te zien.

 

https://www.demorgen.be/politiek/de-wever-beste-elio-u-bent-niet-de-oplossing-voor-het-probleem-u-bent-het-probleem-b7df24bf/

https://www.demorgen.be/nieuws/di-rupo-reageert-op-uithaal-de-wever-ik-heb-genoeg-van-zijn-onbeschofte-houding-b7df24bf/

 

take down
the paywall
steun ons nu!