De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Ik ben een Syrisch burger en woon in Syrië: “Het was geen revolutie en geen burgeroorlog.

Ik ben een Syrisch burger en woon in Syrië: “Het was geen revolutie en geen burgeroorlog.

vrijdag 9 september 2016 13:27
Spread the lovePater Frans v.d. Lugt vermoord in Syrië door westerse gesteunde rebellen, Al Queda.

Amerikaanse en Europese burgers, help ons alstublieft:

Twee jaar geleden, schreef  “Majd”,  deze woorden in een Facebook-bericht:

“Ik ben Syrisch … woonachtig in Syrië in het midden van alle ellende. We hebben zoveel verschrikkingen gezien. Het was nooit een revolutie of een burgeroorlog. De terroristen worden gezonden door uw overheid. Ze zijn al-Qaeda, Jabhat al Nusra en Wahhabi salafisten zoals de Taliban, extremisten en jihadisten die door het westen, EU/VS,  de Saoedi’s, Qatar en Turkije naar ons gestuurd worden. Uw Obama en EU leiders en wie achter  of boven hen zijn, ondersteunen al-Qaeda en voeren een proxy-oorlog tegen mijn land. We dachten dat jullie tegen al-Qaeda zijn maar jullie regeringen ondersteunen hen!!

De meerderheid van de bevolking hier houdt van president Assad. Hij heeft nog nooit een misdaad tegen zijn eigen volk begaan … de chemische aanval werd georganiseerd door de terroristen geholpen door de Verenigde Staten het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk, iedereen weet dat hier, ook is er genoeg bewijs in de (alternatieve) media. Amerikaanse soldaten en mensen moeten de barbaarse al-Qaeda terroristen niet steunen die doden  christenen en moslims in mijn land en iedereen die op hun weg komt. Elk bloedbad dat is begaan is door hen begaan. We waren allemaal blij in Syrië, we hadden  gratis scholing en universitair onderwijs voor iedereen, gratis gezondheidszorg, geen GGO, geen fluoride, geen chemtrails, geen Rothschild IMF gecontroleerde bank, een centrale staatsbank  die 11% rente geeft, we zijn een zelfvoorzienend , soeverein land en hebben geen buitenlandse schuld aan enig land of bank. Dit wordt afgestraft door de regeringen van de Verenigde Staten en Europa
Het leven voor de crisis was hier zo mooi. Nu is het er hard en gruwelijk in sommige regio’s.

Afbeeldingsresultaat voor pater frans van der lugt met syrische vlagFoto: De dappere Pater Frans van der Lugt, zei het al het westen liegt er zijn geen rebellen, alleen gewapende bendes! Vermoord door westerse gesteunde terroristen!

 

Ik begrijp niet hoe een goed en dapper Amerikaans en Europees volk kan aanvaarden dat mijn land, die ze nooit heeft geschaad, hen veroordeeld dat wij de barbaarse al-Qaeda en ISIS bombarderen. Deze terroristen die dagelijks de  kelen doorsnijden van kinderen, vrouwen, oude mensen en soldaten onthoofden voor het plezier … ze onthoofden ook baby’s en verkrachten jonge kinderen .

Ze zijn satanisch. Onze militairen helpen  miljoenen burgers en de dappere burger milities gaan dagelijks de strijd aan , tegen Al Qaeda en winnen, dankzij de hulp  van Rusland , Iran, Hezbollah  en wat willen de Verenigde Staten, die  willen de shit uit ons bombarderen zodat al-Qaeda en andere islamisten de overhand te krijgen.

Help ons alstublieft Amerikaans en Europees volk. Ze vernietigen de bakermat van de beschaving. Maak dit duidelijk aan uw regeringen.

Wees er zeker van dat het uitdraait op een  wereldoorlog en velen velen zullen sterven. Syrië kan en zal zich  verdedigen en zal veel Amerikaanse schepen laten zinken. Iran Rusland  en China  hebben jullie geprovoceerd en uiteindelijk zal  het escaleren… en dit alles voor wat?  Voor de elites, de 30 invloedrijkste families in de wereld, die de politiek beïnvloeden, de banken, de “nep”economie, zij hebben al-Qaeda gecreëerd en gebruiken hen om proxy oorlogen te voeren en landen te destabiliseren  die niet mee gaan met hun nieuwe “wereld orde” agenda !!!? !! En zeg niet dat het een complot theorie is, Bush junior en senior hebben het zelf gezegd dat ze de “Axis of Evil”gaan uitrotten en Bush senior heeft vele malen de term : Nieuwe Wereld Orde laten vallen, vlak na de 1e golfoorlog en daarna een vrijbrief aan Bush junior gegeven heeft om Afghanistan en Irak als eerste kapot te maken!

Amerikaans en Europees volk … jullie moeten  weer de controle over jullie bewonderenswaardige landen nemen. Nu heeft de rest van wereld een hekel aan jullie, jullie brengen dood en verderf in bijna alle landen en luisteren jullie eigen volk af en legt hen aan banden.

Vraag het aan de Irakezen … de Afghanen … de Pakistanen… de Palestijnen … de Syriërs … de Macedoniërs en Serviërs … de Libiërs … de Somaliërs … de Jemenieten … Malinezen….Filipijnen…..Cubanen en Oekraïners… .al  degene die jullie elke dag  doden met Drones, bommen en gesponsorde milities. Deze “drones die jullie vanaf jullie “geheime basissen” in Duitsland en de UK, US afschieten. Stop oorlogen stop oorlogen. Genoeg oorlogen. Gebruik diplomatie en dialoog, geen geweld.

Vele getuigenissen van Syriërs, evenals goed gedocumenteerde, westerse bronnen  en historisch geheugen, alle dienen om de juistheid van de hiervoor genoemde getuigenis te versterken.

Syriërs zijn door levensomstandigheden en de horror die het criminele Westen hen gebracht heeft strijdlustig geworden. Ze kunnen zich niet veroorloven in zelfgenoegzaamheid  hun schouders op te halen en in besluiteloosheid te wachten, als hun leven , de oude beschaving en voortbestaan van het Syrische volk wordt bedreigd door westerse betaalde terroristische huurlingen van het ergste soort.

“Deze” proxy (oorlog) , van  doorgesneden kelen, afgehakte  hoofden, en de mantra neem geen gevangenen en het  wapen van  besluiteloosheid, ook het negeren van bewijs, is een comfortabele en gemakkelijke weg in het labyrint van leugens  door de westerse media en politiek.

De “sluier” van comfortabele verwarring, genesteld in een onbewuste overtuiging dat “onze” Syrische patriottische regering verdrinkt in  leugens en verzinsels  in de holle woorden van westerse politici (die niet langer ons  vertegenwoordigen, de Syriërs in het buitenland en westerse schrijvers, activisten en journalisten die helpen deze leugens te ontkrachten) en de valse uitspraken van de imperialistische gezanten die deze overzeese holocaust verbergen.

Westerse samenlevingen die verrot zijn, ineenstorten door leugens die de politiek propagandeert, leugens en barbarij. Onder de “pretext”: We zijn het die U beschermen  en democratie brengen. Het merendeel is een criminele kliek van  globalisten die onze belangen niet dienen, alleen de belangen van geld en macht en de “gewone”burgers laten verzinken in onwetendheid en haatzaaierij.

Deze westerse” democratieën” voor zover we daar nog van kunnen spreken, die ons zouden moeten beschermen, zijn al lang verdwenen – behalve in de holle woorden van de politiek en media. In plaats daarvan steunen zij  ondernemingen en elites, de rijken, de “multinationals” en hun waanzinnige plannen voor “regime change”overal ter wereld waar zij op landen nog geen grip hebben!

Armoede, werkeloosheid zijn allemaal stijgende in zogenaamde “westerse democratieën”,  het publieke domein verdampt onder woorden “economie” – al deze valse waanideeën  die dienen om de elite te verrijken en ons te vernietigen. “Interne” imperialisme  is een vervaagde replica van het buitenlandse imperialisme.

Als landen worden vernietigd, en zijn bevolking word afgeslacht – zoals in Syrië, Libië, Oekraïne, Afghanistan, Pakistan, Afrika  en vele andere landen – door weerzinwekkende Westerse proxy oorlogen- de openbare instellingen in deze genoemde landen worden vernietigd en uiteindelijk vervangen door parasitaire “geprivatiseerde” banken en geïnstalleerde marionetten.  De Wereldbank financiering en het IMF doen de rest en zorgen voor afhankelijkheid en armoede. Voedselzekerheid wordt vernietigd en vervangen  door “biotech voedsel” om zo afhankelijkheid te creëren voor ongezonde voeding. Valuta’s worden vernietigd, sancties worden opgelegd en de onbekende, onzichtbare hand van de totalitaire controle dringt zich naar binnen, te midden van de wolk van verwarringen, geholpen door  regimes en oligarchen die geen interesse en schouderophalend  naar binnenlandse bevolking kijkt.

Syrië weigert zich te onderwerpen. Dat is de reden waarom het Westen (de bevolking) wordt geleerd haar te haten en leugens verspreid.

Syrië haar strijd is onze strijd, voor de honderdduizenden Syrische burgers en moedige soldaten die haar beschermen en dit met de dood moeten bekopen . Syrië staat voor het internationaal recht, stabiliteit en integriteit: dezelfde waarden die de westerse volkeren openlijk zeggen te koesteren, maar koppig weigeren,  onze landen onder verstikkende sluiers van leugens en waanideeën blijven bedolven.

Ik steun Syrië, want ik heb respect voor wat er overblijft van het internationaal recht.

Ik steun  Syrië, omdat ik  het wahabisme, zionisme verwerp, de sharia, en terrorisme.

Ik steun van Syrië, omdat ik  de ondemocratische, transnationale oligarchieën verwerp, die onze eens zo bloeiende, nu dode, democratieën, kapot gemaakt hebben.

Ik verwerp de leugens van onze westerse propaganda media, de holle woorden van onze politici, en de nep ‘humanitaire’ organisaties van de westerse landen, die (politici) zelfs hun eigen bevolkingen demoniseert en verleugend.

In naam van de gerechtigheid, de mensheid, en de rechtsstaat, steun ik de gekozen regering van Syrië onder leiding van zijn President , dr. Bashar al-Assad. Syrië, een oude bakermat van de beschaving, leidt de weg naar een betere toekomst voor ons allemaal. Haar standvastigheid en offers voor rechtvaardigheid en trots, zo zouden de westerse burgers moeten strijden voor hun landen, de democratie herstellen zoals het hoort!

Alles wat we moeten doen is onze ogen openen.

Afbeeldingsresultaat voor de US and NATO proxy wars

 

 

 


https://freesuriyah.wordpress.com/2016/09/08/ik-ben-een-syrisch-burger-en-woon-in-syrie-het-was-geen-revolutie-en-geen-burgeroorlog-de-terroristen-worden-gezonden-door-uw-regering/

 

 

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!