De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Iémand moet het zeggen: Stef Selfslagh lijdt aan neoliberale efficiëntie.

Iémand moet het zeggen: Stef Selfslagh lijdt aan neoliberale efficiëntie.

woensdag 4 april 2018 13:06
Spread the love

 

Vul die zendtijd nuttiger in, schrijft Stef Selfslagh

 We moeten er vanaf, van die weerberichten op televisie zegt Stef Selfslagh in de krant De Morgen. Zullen we dan maar alles wat overbodig lijkt weggooien Stef? En wat is nuttig?  Is het weerbericht niet een onmisbare brok menselijke emotie dan? Uiteraard beroept hij zich op de vergetelheid en de korte pijn die het ons kost om deze knoop door te hakken maar is het weerbericht echt overbodig?

Ziehier mijn argumenten Stef om het met jou ongelooflijk oneens te zijn:

  • – Geen enkele app kan zo een flauwe moppen produceren als wijlen Armand Pien.
  • – Met Sabine krijgen we vaak net niet de wolken in beeld die we verwachten maar geen man of vrouw die daar erg in heeft.
  • – Op de commerciële zender neemt Jill Peeters het weer voor haar rekening. Vertel me eens, welke app heeft zo een leuk kontje als dat van Jill?
  • – Op welke app kan je ooit bozer zijn dan op Frank Deboosere na een foute voorspelling?

Kom kom Stef,

november met veel kille vlagen brengt kou reuma en andere plagen.

Denk daar maar eens over na!

 bron:https://www.demorgen.be/nieuws/iemand-moet-het-zeggen-we-moeten-er-vanaf-van-die-weerberichten-op-televisie-bfed145d/

 

take down
the paywall
steun ons nu!