De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

ICC ten dienste van het ware superieure volk

zaterdag 12 maart 2022 11:42
Spread the love

Het internationale rechtbank van Den Haag is partijdig en staat ten dienste van de wrede planetaire dictatuur van het ware superieure volk (het West-Europese volk en veroveraars in andere continenten, V.S) om het echte inferieure volk, meestal mensen uit andere werelddelen met een andere huidskleur, te vervolgen en te berechten.

Het Internationaal hof van Justitie in Den Haag staat ten dienst van de machtige West-Europese Kolonialisten en Europese veroveraars in Noord-Amerika om regeringen van zwakke landen van andere continenten te vervolgen met een verleden van honderdtal jaren  onder bezetting van wrede West-Europese Kolonialisten!

ICC is in feite een privé rechtbank ten dienste van Kolonialistische en imperialistische misdadige belangen van het ware superieure volk,koloniaal west-europa en europese veroveraars in andere continenten(die nog steeds minstens 40 Anschluss/kolonies hebben).

De grote baas van ICC is de V.S., een wrede werelddictatuur die zelfs het Internationaal Gerechtshof niet heeft erkend en er geen lid van zijn maar wel de macht hebben om landen,presidenten,militaire te sturen zoals Joegoslavische president en militairen.

Augustus 2002 :U.S. signs  American Service member’s protection pact,’The hague Invasion Act’ that safeguard it from being prosecuted in any international court!!!

Koloniaal West-Europa en Europese veroveraars in andere continenten zijn sinds 530 jaar wrede moordenaars van de inheemse bevolking van andere continenten die ze als echte minderwaardige mensen beschouwen!

Het internationale tribunaal in Den Haag bevindt zich in een land met een genocidaal verleden dat zelfs na de bevrijding van de wrede kolonialisten aan het einde van de WOII nog  wrede agressieoorlogen tegen de vrijheid en bevrijding van Indonesië gevoerd hebben, die haar vrijheid en onafhankelijkheid had verworven na het vertrek van de Japanners! 

Hetzelfde met de  illegale agressieoorlogen tegen de vrijheid en onafhankelijkheid  Vietnam,Laos,Cambodja… Frankrijk en V.S. hebben ernstige oorlogsmisdaden met massavernietigingswapens gepleegd. Frankrijk heeft ook wrede oorlogsmisdaden gepleegd in Algerije,Tunesië, Cameroun, Madagascar, Nouvelle Caledonia…

V.S. hebben ook ernstige oorlogsmisdaden en misdaden tegen de mensheid gepleegd. Nog steeds niet vervolgd! 

         Veiligheidsraad van V.N een Werelddictatuur 

De Verenigde Naties bevinden zich in de V.S ,het land van de wrede imperialist die duizenden agressieoorlogen en genociden gepleegde heeft. Ook gebruik van 2 atoombomen op burgerdoelwitten ,Hiroshima en Nagasaki..  Ook massavernietingswapens gebruikt,Agent orange ,Napalm, cluster en bunker-bommen, nucleair- arme wapens en ook buitengerechtelijke moorden,’targeted killings’ met drone’s tegen burgers die ze echte minderwaardige mensen beschouwen. Nog steeds niet vervolgd!       

Het is een schande en bewijst dat de volkeren van de rest van de wereld leven onder een wrede militaire dictatuur van het ware superieur volk , West-Europese kolonialisten, meesters van slaven en veroveraars in andere continenten V.S. (terreurorganisatie NAVO)

Sinds het einde van WOII hebben de V.S. en NAVO ongeveer 200 illegale agressieoorlogen gevoerd, Nog steeds niet vervolgd!

-De agressiesoorlog tegen Libië, Tripoli en staatsgreep was een illegale aanvalsoorlog omdat de aanvallers V.S/NAVO misbruik gemaakt hebben van een beperkte resolutie van V.N. (no-fly zone Benghazi) dat op twee dagen gerealiseerd was.

Agressieoorlog ,bombardementen door NAVO tegen familiehuizen van ambtenaren en politici, bombardementen op ‘witte huis’ en ‘pentagon’ van Libië met intentie een staatsgreep te plegen is een ernstige oorlogsmisdaden nog steeds niet vervolgd!!    

zie boek van Paolo Sensini “Sowing chaos “

blz.148 “The tribal leaders of Lybia demand that all acts of agression,by British and NATO against the Libyan people stop immediately…the following became evident:That the ICC has become the tool of brute force.This truth lies in the fact that NATO countries have yet to be brought to the Hague to answer for their conduct  in Libya or anywhere else.

… The world can no longer tolerate double standards, with the ‘top dog’ countries savaging defenseless States ,secure in the knowledge that they will never be called to acount for their actions.”

-De aanvalsoorlog tegen Irak sinds 2003 is een illegale agressie oorlog omdat er geen VN-resolutie bestaat. Ook gebaseerd op valse beschuldigingen. Moslims werden vals beschuldigd van de aanslag van 9/11.De versie van Bush,Cheney,Rumsveld… schenden de natuurwetten o.a. 3 gebouwen die in vrije val snelheid instorten!

Het Internationaal hof van Justitie in Den Haag staat ten dienst van de machtige West-Europese Kolonialisten en Europese veroveraars in Noord-Amerika(V.S.) om de zwakke gekoloniseerden te vervolgen.

Westerse Media woordvoerders van het ware superieur volk 

Westerse media zijn  propagandazenders voor de V.S./NAVO wrede werelddictatuur. Ze hebben de gruwel en wreedheid van V.S. en NAVO  troepen in Panama,Grenada,Nicaragua, Ivoor kust, Irak,Jemen Afghanistan, Libië…  gesteund. Ook agressieoorlog tegen Serbië had geen resolutie van de veiligheidsraad van V.N.!

       V.S. hebben Al-queda,I.S. machtig gemaakt:

V.K. gebruikte al de moslim’s strijders in de kolonies (o.a Egypte..) om te vechten tegen seculier, nationalisten die streefden naar onafhankelijkheid.

zie boek van Mark Curtis “Web of Deceit:Britain’s real foreign policy” .

Er waren de V.S. die al-qaeda (the Base =data base),adresboek van CIA, machtig gemaakt hebben, gefinancierd, opgeleid en bewapend hebben om te gebruiken in hun vuile oorlogen voor imperialistische winst zoals in moslim staten van USSR o.a. Tsjetsjenië, in Xinjiang, moslim provincie van China en ook in Bosnië en Kosovo om de socialistische regering van Joegoslavië te vernietigen.

NAVO leger was in kosovo en Bosnië om de moslimstrijders te steunen (die nu ‘terroristen’ worden genoemd)! Daarbij heeft de V.S. een grote stuk van Kosovo geannexeerd en bezet !(Camp Bonsteel)

-Sinds lang heeft de de V.S. de islamitische strijders gesteund (die nu terroristen noemen), gefinancierd, bewapend, opgeleid o.a. minstens sinds 1978 tot 1992 om te vechten tegen de seculier regering van Afghanistan met respect voor de rechten en vrijheden van vrouwen! en respect voor de rechten van arbeiders en boeren (landbouw hervorming waar kleine boeren een stuk grond kregen om op een menswaardige manier hun familie kunnen voeden!          V.S. zijn in hun buitenlandse politiek een grote schurkenstaat.

V.S. presidenten hebben geen principes alleen egoïstische belangen! Alle presidenten hebben schade aan het algemeen belangen gegeven en leugens verteld en valse aanslagen om goede reden te hebben om permanent agressieoorlogen te voeren en om grote winsten aan de wapens/oorlogs- multinationals ten dienst van rijkdom van de evil elite oligarchen! 

 

Invasie van Irak/Agressieoorlogen tegen Irak

De V.S. kunnen sinds 1991 bombardementen uitvoeren omdat zij de Irakese bevolking als een echt minderwaardig volk beschouwen!(1)

Westerse media heeft ook propaganda gemaakt voor de illegale agressieoorlog tegen Irak sinds 2003 (geen resolutie van de veiligheidsraad van V.N. ) shock and awe /Blitzkrieg en heeft zich medeplichtig gemaakt aan oorlogsmisdaden en aan de genocide van miljoen burgers… Ik ben van mening dat de wrede V.S. militairen nog steeds Irak bezetten. Westerse media heeft ook propaganda gemaakt voor de illegale agressieoorlog tegen Libië.

NAVO had een beperkte resolutie van de V.N. (No-Fly zone over Benghazi) misbruikt om een totaal oorlog tegen Libië te voeren en een illegale staatsgreep te plegen.! NAVO heeft Libië vernietigd en heeft zich schuldig gemaakt aan oorlogsmisdaden, misdaden tegen de mensheid….Nog steeds niet vervolgd! Libië blijft vernietigd en gedeelde in 3 delen!

Planeet eigendom van de ware superieure mens

Wanneer gaan de echte superieure mens,West- Europese kolonialisten en Europese veroveraars in andere continenten (V.S) vrijheid en onafhankelijkheid geven aan de 40 Anschluss/kolonies/annexaties? (Bahia Guantanamo,Hawaii,Porto Rico,Diego Garcia,Guam,Nouvelle Caledonia,Guadalupe,martinique,La reunion,Mayote,Nederlandse caraibe,Malvines,Tahiti.,Guyane Française,Britse Guyane… …  )                                                                    Iraakse volk  is al, ten minste, sinds januari 1991 onder bombardementen met massavernietigingswapens(Shock and awe/Blitzkrieg) door schurkstaat V.S. het land die het meeste agressieoorlogen sinds 250 jaar gevoerd heeft.(1)

Onwetendheid van de westerse media is geen excuus, ze zijn partijdig en bedriegen de lezers. Ik vind ze  zoals de westerse politici kwaadaardig. Worden de westerse media  voor hun propaganda royal betaald?

 

Concentratiekamp/Anschluss Guantanamo

 

Ook vindt de westerse pers het normaal dat de V.S. sinds lang een Anschluss in Cuba heeft! De westerse pers vindt het ook normaal dat de VS de moslim strijders, die zij als echte inferieure mensen beschouwen, een zak over hun hoofd doen en in kettingen worden vervoerd/gedeporteerd naar een concentratiekamp in Anschluss Guantanamo, bezet Cuba!

Om de juridische wetten van rechtstaat te omzeilen!

De westerse media en Europese regeringen accepteren dat zij worden gemarteld met elektriciteit, waterboardig!,’slaapdeprivatie’, pijnlijke houdingen…

De westerse regeringen en media beschuldigen graag Rusland wegens de misdaden in Grosny Tsjetsjenië en China wegens misdaden in moslim provincie  Xinjiang maar zwijgen als een graf dat de moslimstrijders van Grozny en Xinjiang ook in Concentratiekamp in Anschluss Guantanamo zitten!

De vrije wereld van Europese Kolonialisten en Amerikaanse Imperialisten is een wrede werelddictatuur voor de rest van de wereld en de westerse media is er erg trots op!

Ook dat de Verenigde Naties gehuisvest is  in het land  van de grote onderdrukker, grote oorlogsmisdadiger, sinds 250 jaar is wraakroepend!

Honderden agressieoorlogen, staatsgrepen  gevoerd tegen  ongeveer alle landen van hun continent, Mexico,Midden-en Zuid-Amerika en alle continenten van de wereld sinds 250 jaar, grote genocide van de inheemse bevolking en de echte eigenaren van land.

De wrede onderdrukking en nazi-achtige misdaden van Europese mensen en veroveraars in andere continenten zijn ‘beschaving’ als de agressors de echte superieure mensen zijn en de slachtoffers de echte inferieure mensen zijn! Wat een schande ,de wrede werelddictatuur van de echte superieure mensen , de ‘imperiale’ VS en het Koloniale Europa met de medeplichtigheid van de ‘vrije’ westerse pers , Schaam u !!!

(1) Irak wordt sinds 1914 aangevallen en bezet door koloniaal Europa (UK) en door een collaborateur koning gecontroleerd door de U.K. ,allen sinds ongeveer 1960 is Irak een beetje zelfstandig. Irak heeft een zonde gemaakt in de ogen van de wrede Europese Kolonialisten door de olieputten te nationaliseren zodat de Europese dieven minder konden van profiteren. Koeweit is een Brits protectoraat die geregeerd wordt door lokale koninklijke familie. Ik informeer ook dat Koeweit  heeft behoord bij provincie Bagdad  gedurende de Ottomanse rijk. De grens is kunstmatig en opgedrongen door de wrede Europese kolonialisten, wereldoverheersers.

Daarbij was Koeweit met ‘horizontale kanalen’ wel olie aan te stelen onder Iraakse grond. Ook de ambassadeur van V.S. April Glapsie heeft Saddam Hussein bedrogen en hem gezegd dat de V.S. zich niet zo bemoeien. De V.S hadden graag een reden om Irak te bombarderen en control nemen over de olievelden.

Ik herhaal de V.S. hebben honderden agressieoorlogen in het verleden begaan en is de grootste schurkstaat dus hebben ze geen morele of wettelijke macht om Irak de les te lezen.                   Geschiedenis is gebaseerd op machtsmisbruik en wreedheid door de ware superieure mens.                                                                 Daarbij hebben de V.S. grove leugens in de veiligheidsraad van de V.N. verteld. De dochter van Ambassadeur van koeweit heeft een valse getuigenis in de veiligheidsraad van de V.N. gegeven als een ‘ ooggetuigen’ dat Iraakse troepen in een ziekenhuis de elektriciteitskabels van baby couveuses uittrok. Het was een PR stunt van PR bedrijf ,Hill &Knowlton.                                                         Ook bij terugtrekking van de Iraakse troepen heeft de V.S. grove oorlogsmisdaden begaan. kwetsbare terugtrekkende tanks werden gebombardeerd vanuit vliegtuigen zoals in een schiettent op de kermis. Nog steeds niet vervolgd! 

Mark Curtis “Web of Deceit:The britain’s real role in the world”

-Gordon Thomas “Geheime oorlogen:een onthullend beeld van honderd jaar Britse geheime dienst”

-Philippe Sands “Lawless World. America and the making and breaking of global rules”

https://www.dewereldmorgen.be/artikel/2022/01/26/20-jaar-vs-misdaden-tegen-de-menselijkheid-in-guantanamo/                              https://www.dewereldmorgen.be/community/europa-nog-steeds-negationistisch-en-racistisch/

Neurenberg tribunaal ten dienste van wrede wereldoverheersers

Het internationaal strafhof staat ten dienste van de VSA en Europa om de rest van de wereld te berechten. – DeWereldMorgen.beDeWereldMorgen.be

Het internationaal strafhof staat ten dienste van de VSA en Europa om de rest van de wereld te berechten. # 2 – DeWereldMorgen.beDeWereldMorgen.be   

Negationisme koloniale genocide diep ingeworteld in Europese beschaving

Ontkennen koloniale holocaust is verwerpelijk maar niet verboden

DE LEIDERS VAN DE VSA EN DUITSLAND, DE GROTE AFWEZIGEN OP HET JOEGOSLAVIE-TRIBUNAAL – DeWereldMorgen.beDeWereldMorgen.be       

VS-Cuba: de langstdurende economische blokkade uit de wereldgeschiedenis – DeWereldMorgen.beDeWereldMorgen.be

Double-Tap Warfare: Should President Obama Be Investigated for War Crimes? (ufl.edu)

From torture to drone strikes: the disturbing legal legacy Obama is leaving for Trump – Vox

  US used micro nukes in Afghanistan and Iraq wars: Gordon Duff – DeWereldMorgen.beDeWereldMorgen.be

Imperial Conquest: America’s “Long War” against Humanity. Worldwide Militarization. Michel Chossudovsky

https://www.ellaster.nl/2022/07/29/beroemdheden-als-dekmantel-voor-wereldhandel/                                    www.dewereldmorgen.be/community/invasie-door-koloniaal-europa-in-de-rest-van-wereld/

Bevrijding van koloniaal Europa – DeWereldMorgen.beDeWereldMorgen.be

www.dewereldmorgen.be/community/verenigde-staten-hebben-de-rechten-en-vrijheden-van-vrouwen-in-afghanistan/

-film”casualties of war ” Brian De Palma                                                    -film “loving” Jeff Nichols, over apartheid in zuidelijke staten van V.S. minstens tot 1970!

Bevrijding van koloniaal Europa

Groot-Brittannië en Frankrijk grote agressors WOl

Veiligheidsraad V.N. een werelddictatuur

-David Ray Griffin “9/11 ten years later.When state crimes against democracy succeed”

– Thiery Meyssan “L’effroyable imposture”

                              -“Before our very eyes.Fake wars and big lies”

-Christoffer Bollyn “Solving 9-11.The deception that changed the world.”

film Oliver Stone ” Ukranie on fire’ (2016)

Ukraine on fire-Oliver Stone – Bing video

http://mailings.ecchr.eu/m/13662408/0-db49fdbe81cff5fc275dd77a2d8dfe3392302d63fc2fcd39002ec33db557eee1d8b9ee4d13b099d7a3560ee73fe86b21

FROM WOUNDED KNEE TO YEMEN

steunen

Steun voor een nieuwe website

We hebben uw hulp nodig voor een essentiële opfrissing van de website. Om die interactiever, sneller en gebruiksvriendelijker te maken hebben we 30.000 euro nodig. Elke bijdrage, groot of klein, helpt. Met uw donatie ondersteunt u onafhankelijke journalistiek die de verhalen blijft brengen die er echt toe doen. Laat uw hart spreken.

Creative Commons

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!