De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Huize Mensa daklozencampagne
Brugge, Daklozen, Make a Wish Foundation -

Huize Mensa daklozencampagne

dinsdag 3 januari 2012 21:05
Spread the love

 ERA, het grootste Europese netwerk van vastgoedmakelaars, zamelde voor het tweede jaar op rij een fikse som geld in met haar eindejaarscampagne die daklozen steunt. Telkens wanneer de ERA-makelaars de voorbije maanden een woning verkochten, schonken ze een bijdrage aan provinciale daklozenorganisaties, waaronder Huize Mensa uit Brugge. De campagne verzamelde 2.900 euro voor deze organisatie.

ERA Belgium organiseert voor het tweede jaar op rij een campagne om daklozen te steunen. Vorig jaar werd deze actie ook al een groot succes, dit stimuleerde de makelaar om zich opnieuw in te zetten voor het goede doel.

De campagne loopt nu op zijn einde. Iain Cook, Managing Director van ERA Belgium is tevreden met het resultaat: “We slaagden erin 2.900  euro te verzamelen voor Huize Mensa. De dienst zal dit verzamelde bedrag aanwenden als extra werkingsmiddelen om daklozen uit Brugge op te vangen met een veilige en warme slaapplaats, maaltijden en waar nodig, begeleiding naar hulpverlening toe.”

“Winters kunnen ook in België heel erg koud zijn en dat moeten daklozen  aan den lijve ondervinden. We wensen niemand toe om op straat te leven en beseffen als geen ander hoe belangrijk het is een dak boven je hoofd te hebben. Via deze campagne willen we daklozen een hart onder de riem steken in deze koude wintermaanden”, aldus Iain Cook.

ERA steunde ook al andere liefdadigheidsprojecten als de “Make a Wish Foundation” en zal zich in de toekomst blijven inzetten voor minderbegoeden.

take down
the paywall
steun ons nu!