De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Hubert Synaeve kreeg Prijs Vrijwilliger
Tijdingen, Rerum Novarum 2011, Hubert Synaeve -

Hubert Synaeve kreeg Prijs Vrijwilliger

maandag 13 juni 2011 20:31
Spread the love

ACW Oostende vierde Rerum Novarum op Hemelvaartsdag, zoals steeds. Het organiseerde daarom op donderdag 2 juni om 11u, in de parochiezaal te zandvoorde, de jaarlijks uitreiking van de vrijwilligers- en vrijwilligersorganisatieprijs. De prijs voor de vrijwilliger, gaat dit jaar naar Hubert Synaeve. Dit voor zijn jarenlange inzet als vrijwilliger binnen verschillende organisaties: OKRA voorzitter Zandvoorde (nog altijd), Ondervoorzitter CM Oostende (nog altijd) , Trekker van het CM Project in Polen (nog altijd), Voorzitter ACW afdeling Oostende, Verbondsvoorzitter ACW Verbond Oostende.
De prijs voor de vrijwilligersorganisatie wordt dit jaar uitgereikt aan VZW Medios. Medios is een echte zelfstandige, vrijwilligersorganisatie, op pluralistische basis, zodat elke ideologische of religieuze strekking er zich thuis voelt. Met als doel sociaal gerichte acties voor hulpbehoevenden in zowel binnen- en buitenland (www.vzwmedios.be).
Met de uitreiking van beide prijzen wil ACW Oostende aandacht vragen voor de belangrijke rol van vrijwilligerwerk in de samenleving.

take down
the paywall
steun ons nu!