De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Houdbaarheidsdatum

Houdbaarheidsdatum

dinsdag 6 september 2016 14:01
Spread the love

Iedereen verwacht het perfecte kindje, maar het loop zo vaak, zo snel, zo fout. Net als ik kregen zovelen een lichaam die net dat anders is geprogrammeerd. Velen krijgen een houdbaarheidsdatum die ver beneden de verwachtingen en ambities ligt. Maar niets van het bovenstaande maakt ons daarom irrelevant, onwaardig of ongewenst. Niemand zoekt medelijden voor wie ze zijn, enkel maar mogelijkheden om het leven te léven, op welke manier dan ook. Leven in vrijheid, net zoals ook jij dat elke dag opnieuw probeert.

Dus als je vandaag gestresseerd in je auto valt en het gaspedaal weer diep indrukt, snel die nieuwste deadline achterna: tracht dan een seconde stil te staan bij hoe gemakkelijk dat voor jou wel ging. Misschien herinner je je dan ook nog hoe fijn het voelt om het leven te léven? Hoe fijn het voelt je lichaam écht te gebruiken? Hoe het voelt om vrij te bewegen? Geniet dan! In plaats van jullie kapot te werken voor meer. Er zijn al rolstoelen genoeg.

7/9: http://www.worldduchenneday.org/

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!