De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Hollands inkomen

Hollands inkomen

woensdag 21 december 2016 15:21
Spread the love

Importeert Russisch gas in grote hoeveelheden, verkoopt gas uit Hollandse bodem naar buitenland. Verkoopt op grote schaal nieuw wapentuig en 2e hands met garantie, goed onderhouden, verzekerd. 

Tanks, vliegtuigen elke categorie wordt geprezen, hoge kwaliteit, zo goed als nieuw. Nucleaire wapens elk wat wils. halen en brengen.

De Hollandse transporteur zorgt ervoor naar elk land. Een Vriendenkring verzorgen de miljarden betalingen via wereld weidse gedeelde bank.

 Huurlingen, terroristen, bandieten, antidemocraten, militaire-hooligans, oud en neofascisten, voor eenieder met een hoog gehalte bruut geweld is welkom. Prijs het aan.Na training is het gekochte klaar voor slachting, alles zal recht kom. Het was al recht toen het begon.

Boort naar schaliegas, maakt chemische granaten en stralingsbommen schoon te houden, verkoopt het 2e hands door. De loop van het geweer. De VOC was het geschut van de Staat, de kluizen worden geopend door dezelfde mannen, wachters, politici, de voering van de staat.

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!