De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Hippodroom

Hippodroom

zaterdag 23 juli 2016 08:40
Spread the love

Het heeft lang geduurd maar uiteindelijk bent u daar, wij als onderzoekscommissie stellen het op prijs dat u bent gekomen, achter gesloten deuren zullen wij het hebben over uw hippodromen.

U gaat er prat op bekend te staan als wereldverbeteraar, na enige jaren aangezien te hebben komt daarvan niets terecht, het geweld dat u inzet tegen de wereld zal worden berecht.

U mag dan honderdmaal een president zijn het feit blijft, zoveel geweld is geen zelfrecht de ellende die u aanricht, trekt het maatschappelijke en culturele leven uit zijn evenwicht.

De glijbaan waar u opstaat en met weinig woorden onderschrijft, wordt steeds gladder door bloed en schande bevochtte olie, een hippodroom een tot leven gebrachte wens van de bourgeoisie.

 De wereld is geen renbaan waar u alles naar hartenlust op kunt loslaten, met menselijke termen worden paarden als lievelingen omschreven, wie als deze viervoeter luid hinnikt wordt als paard geprezen.

 Een Nobelprijs zit er niet in als president van allerlei Staten, een paard kan struikelen zich daarmee te vergelijken is banaal, wij zetten u op de toch al lange wachtlijst van het oorlogstribunaal.

take down
the paywall
steun ons nu!