De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Hilarisch kerststuk ‘Mijn schoonouders, den boom in”

Hilarisch kerststuk ‘Mijn schoonouders, den boom in”

woensdag 22 december 2010 10:15
Spread the love

Zoals we al jaren gewend zijn van het Echt Antwaarps Teater spelen ze in december traditioneel hun kerststuk. Dit jaar kozen ze voor het nieuwste stuk uit de pen van Ruud De Ridder, Mijn Schoonouders, Den Boom In !.

Het stuk wordt gespeeld door Ruud De Ridder, echtgenote Nicole Laurent, Anke Fréderick, Patrick Onzia, Ann Van Mechelen, Brik Van Dyck, Myriam Vischschoonmaker en Firmin Troukens.

In aanwezigheid van de familie Gert Verhulst, Will Ferdy, Annie Geeraerts en Bruno Schevernel en nog enkele andere genodigden werd deze kerststpecial geboren.

Het verhaal : Jo en Saskia vieren hun eerste kerstavond als getrouwd stel. Ze hebben hun beste vriendin Bieke uitgenodigd. Ook Jo’s schoonouders zijn van de partij. Dat kan moeilijk anders want Jo bewoont met zijn vrouwtje, het huis dat van zijn schoonouders is. Juul en Julia zijn schatten van mensen en tonen een enorme bereidheid tot helpen, maar deze goed bedoelde hulpvaardigheid mondt steeds weer uit in een onvoorstelbaar bemoeien.

info en tickets : www.echtantwaarpsteater.be

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!