De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Hetze op de sociale media.

Hetze op de sociale media.

donderdag 10 juli 2014 00:24
Spread the love

Al 6 weken is er hetze op sociale media te weten fb door een moeder die in mijn ogen geen moeder is over een terechte uithuisplaatsing van haar zoontje.

Het is begonnen met een filmpje die ook overal op internet is gaan circuleren en ook in de kranten en tv is geweest.Een moeder die het opnam van een uithuisplaatsing van haar zoontje  het gillen en schreeuwen van het kind die door merg en been ging.

De moeder die het nu uitvecht 24 uur per dag met nonsens op de fb en als iedereen een advies geeft geblokkeerd word en uitgescholden word als grote leugenaar of uitgekakt word als mol zijnde ook  al ben je er met je eigen account.Ze ook niet schroomt om je aan te melden aan fb dat je een nepaccount zou moeten hebben en je je account pas kan weer activeren via je gsmnummer. Vind dit echt wel heel ver gaan .Die je bedreigt met aangiftes en meldingen van je ip adres als ware dat je een nepaccount zou moeten hebben.Ook al is dat niet zo.Ze zelf een 18 pagina tellende namenlijst gisteren heeft geplaatst op haar prikbord.Al deze mensen zijn geblokt en die ze bedreigt heeft met aangifte vanwege een advies en waarheid zeggen dat je dit niet via een sociale media kan uitvechten maar op een normale manier via andere kanalen.De moeder dit niet neemt.Er zat tegen haar bewijs is van het liegen,manipuleren,.verdraaiingen van haar zinsdelen en iedereen word uitgekakt voor leugenaar.

Een moeder die verschillende pagina’s is gaan openen en de aandacht enkel op zichzelf richt maar niet meer op haar kind.Die het verhaal ook 100 keren veranderd zelfs op haar eigen prikbord en niet schroomt over lijken te gaan .Die een ieder tegen elkaar opzet.

Het allang niet meer gaat om haar zoon maar ze wrok heeft tegen iedereen en nog wat.Iedereen krijgt de schuld maar niet haar eigen ook.Als je de foto’s bekijkt hoe ze geleefd heeft in haar huis met haar zoontje zou ik me schamen als moeder zijnde,een regelrechte varkensstal is het.Je zet je vuile was niet op de sociale media ,zodat iedereen er van kan meegenieten.en iedere keer iets bijkomt en 2 min.later weer met een ander verhaal komt.Zelf heeft de moeder wel 50 nepaccounts om de mensen te bestoken die niet haar mening delen.

Er is een groep in de lucht ,heet Zaak Irme/Hansje kritisch bekeken.Alle leugens en onzin word daarop geplaatst moeder schroomt in dit geval niet om zelf er op te komen en een ieder daar te noteren als zijnde een mol of nepperd zoals ze het zelfs zegt.

Het is begonnen met een uithuisplaatsing van haar zoontje.En een filmpje van haar kind dat ze zo opnam dat iedereen er kippevel van kreeg .Laters kwam er meer en zo veel meer dat je denkt dat het soap verhaal begint te worden.Een never ending story zoals we het noemen.Iedereen krijgt de schuld,bjz,de vader,moeder die 2ton eist ,Bij het hele verhaal van moeder gaat het enkel om ikke ikke en geld geld.Ik zie de moeder dan ook echt niks doen in de richting voor haar zoontje.

Hou je echt van je kind ga je dit niet via sociale media uitvechten maar ga je zelf ervoor zorgen buiten de media om om te zorgen dat je kind terug komt door middel van een baan te gaan zoeken,je huis aan de kant te zetten en of hulp te zoeken.Maar deze moeder zoekt overal iets achter en de hetze gaat steeds verders op de fb.

Ze is zelfs in de party geweest afgelopen week.Ik vraag me af wanneer dit gaat stoppen want je word er zo moe van.Haar verhaal draait allang niet meer om haar zoon.Oude exen worden op de sociale media gezet,waar je van moet afvragen wat is dit eigenlijk.En dit hoort niet meer tot een uithuisplaatsing.

De enigste die je niet hoort in dit verhaal is de vader.ER is mediaverbod ,los van ken ik de vader niet.Ik maak me wel terecht zorgen om het kind. DEze moeder gaat steeds verders en verders en heeft natuurlijk inmiddels hulp gekregen van ook mensen die op sensatiebelust zijn dus het laait op op de fb.En ook voor haar volgelingen steeds met een ander verhaal komt.

Dit gaat wel over de rug van haar zoontje en dat neem ik de moeder wel kwalijk.Het kind is uit huis geplaatst vanwege een levensbedreigende kwestie.Moeder had plannen om weer te gaan vluchten.Zoonlief kent zijn vader niet eens laat staan de rest van zijn familie.Moeder heeft dit onthouden aan haar zoon,..omdat ze wrok heeft.En al die verhalen die erbij komen dat is boelshit gewoon.Er is uitgesproken dat er een omgangsregeling moest komen omdat het kind ook de vader leert kennen en ook zijn halfbroertjes en familie die moeder jaren weggehouden heeft van haar kind.Ik heb de uitspraak gelezen.Helaas verdraaid de moeder het steeds en word je er niet wijs van.

Ik vind dat moeder hulp nodig heeft,je doet zulke dingen niet op de sociale media.Ik heb van de afgelopen 6 weken dat dit aan de gang is meer dan 200 screenshots bewaard en ook jawel naar bjz doorgestuurd om moeder te doen stoppen.Maar helaas valt ze niet te stoppen.Vele mensen hebben het geprobeerd maar moeder gaat door.

Vanavond heb ik voor het eerst gerapporteerd dat moeder mijn account uit de lucht wou halen.Het word van kwaad tot erger en moeder weigert  elke vorm van hulp want iedereen heeft het gedaan maar zijzelf is schoon volgens haar.Moeder is net een wandelende tijdbom die elke dag kan afgaan.

Vind dat dit echt moet stoppen maar ik weet niet hoe.Ouders die scheiden moeten aan hun kinderen denken ,vaak zijn ze daarvan de dupe van.Je moet toch proberen een goede omgangsregeling te regelen dat het kind ook de vader ziet of de moeder.Als je dat weigert en het jarenlang weg houd heet dat ouderverstoting en dat is een vorm van kindermishandeling.Ieder kind heeft recht op beide ouders.Je hebt maar 1 moeder en 1 vader daar zouden beide partijen moeten naar kijken.Onthoud de ene de andere niet ,

Een goede moeder die echt om haar kind had gegeven ging het niet zover laten komen dat het uit huis werd geplaatst.Die ging voor haar kinderen of kind op een andere manier.

Kan dit stoppen van de moeder?Ik weet als ik het ga plaatsen dat de moeder ook al noem ik de naam niet mij gaat nog meer dwarsliggen voor de waarheid.

Heb de moeder al geadviseerd om hulp te zoeken voor zichzelf en te stoppen met de hetze op fb.

take down
the paywall
steun ons nu!