De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

“het systeem” laat manipulatie middels voorkennis toe!

woensdag 27 mei 2015 11:53
Spread the love

Bij de openbare verkoop van de gezinswoning heeft de advocaat van “de meest gerede partij” aan het mee bieden geweest daar ze het budget kenden van 1 van de belangstellende partijen…

Én de notaris is daar in mee gegaan… Hij had m.i. moeten ingrijpen want hij kent deze advocaat! De notaris heeft ten andere “politionele macht” op een openbare verkoop!

De verkoopprijs is inderdaad een 20.000€ hoger gegaan hierdoor en ik “profiteer” daar in mee maar mij gaat het niet om dat onnozel geld maar om het principe! Dit hoort niet!

Als dat toegelaten is dan vraag ik me af wat er nog allemaal gebeurt onder de dekmantel van “Justitie”.

Enzovoort.

Zie ook m’n artikel: http://community.dewereldmorgen.be/blog/robertinavandamme/2015/03/20/schaf-het-notariaat-af-en-dit-nalv-van-een-persoonlijke-beleving-bij-de-openbare-verkoop-van-ons-huis-dd-19032015 

take down
the paywall
steun ons nu!