De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Het ontrafelen van de grote reset en vaccinatie ontkenners en mutaties

vrijdag 5 februari 2021 17:00
Spread the love

Voorwoord: geschreven vanuit een niet Westers perspectief door:

Geschreven door Angkoso Nugroho, vertaalt door Sonja van den Ende

Angkoso Nugroho is een Strategisch risicoconsulent, geopolitiek analist, militair specialist, specialist op het gebied van de monetaire economie en eschatologyst, Jakarta, Indonesië.

Het artikel is de mening en analyses van genoemde auteur Angkoso Nugroho

Een opeenvolging van gebeurtenissen vond plaats tijdens de Covid-19-pandemie in het Westen die zich al snel manifesteerde. Kort na de eerste uitbraak was de bevolking op de straten van Europa en de VS aan het demonstreren, zij  gebruikten Black Lives Matter en Cancel Culture als voorwendsel voor massaprotesten. Ondertussen kondigde het World Economic Forum hun grote monetaire reset aan (the Great Reset). Maar het meest opmerkelijke van alles was de wereldwijde sociale mediacampagne:  geen maskers, geen testen en geen lockdowns die de massa de straat op liet gaan in een reeks protesten tegen de lockdowns, vergezeld van de opkomst van wereldwijde sociale media-antivaccinatie campagnes die de mening  heeft beïnvloed om het vaccin tegen te gaan. Dergelijke gebeurtenissen waren niet te vinden in Rusland en China. Waarom? misschien hebben zij, vanuit het Sovjet tijdperk en Communistische achtergrond een andere kijk op vaccinaties, of misschien vertrouwen ze hun huidige regeringen meer dan wij in het Westen? Dat blijft voor nu nog een open vraag…die in de loop der tijd steeds duidelijker gaat worden!

Om een nauwkeurig beeld te krijgen van het grote geheel, moeten we de reeks gebeurtenissen samenvoegen. Laten we eerst kijken naar de basis virologie.

Basis virologie

Hoewel virussen technisch gezien geen levende organismen zijn – ze hebben een gastheerorganisme nodig om zich voort te planten – zijn ze onderhevig aan evolutionaire druk. Het menselijke immuunsysteem gebruikt verschillende tactieken om ziekteverwekkers te bestrijden. Terwijl ziekteverwekkers de neiging hebben om het immuunsysteem te ontwijken, meer kopieën van zichzelf te maken en zich naar andere gastheren te verspreiden. Kenmerken die een virus helpen zijn werk te doen, behouden meestal van de ene generatie op de andere, terwijl kenmerken die het virus moeilijk maken om zich naar een andere host te verspreiden, verloren gaan.

Neem bijvoorbeeld een virus dat een mutatie heeft die het bijzonder dodelijk maakt voor zijn menselijke gastheer en de gastheer binnen een paar uur na infectie doodt. Het virus heeft een nieuwe, gezonde gastheer nodig om zijn nakomelingen te laten overleven. Als het zijn gastheer doodt voordat de gastheer anderen infecteert, zal die mutatie verdwijnen.

Een manier waarop gastheren zichzelf tegen een virus beschermen, is door antilichamen tegen het virus te ontwikkelen. Antilichamen vergrendelen zichzelf op het buitenoppervlak van de eiwitten van een virus om te voorkomen dat het virus gastheercellen binnendringt. Een virus dat er anders uitziet dan andere virussen die de gastheer hebben geïnfecteerd, heeft een voordeel: de gastheer heeft geen reeds bestaande immuniteit, in de vorm van antilichamen, tegen dat virus. Veel virale aanpassingen omvatten veranderingen aan het buitenoppervlak van het virus.

Er is dus een bepaald kenmerk van evoluerende en muterende virussen die hun leven op de lange termijn gedurende hun daaropvolgende generaties ondersteunen. Het heeft de neiging om te evolueren naar een die meer vermogen heeft om een robuust menselijk immuunsysteem te overwinnen. En in een die de tijd die ze nodig hebben om geïnfecteerde mensen te doden, de gastheer waarin ze leven, verlengt.

Concluderend: deze eerste generatie van het virus is kwetsbaar, terwijl zijn opvolger misschien dodelijker is. Om de pandemie definitief te beëindigen, moet dit daarom gebeuren tijdens de eerste generatie, door middel van strikte afsluiting en grondige desinfectie van het pandemiegebied en de verplaatsing van covid-ziekenhuizen weg van de bevolking. Precies zoals werd  uitgevoerd door China en Rusland. De volgende fase zou zijn om een vaccin te creëren dat zijn gemuteerde volgende generaties kan overwinnen. Voor het Sputnik V-vaccin werd een dergelijke benadering gekozen door Rusland.

Hypothese:

Stel nu dat u een invloedrijke internationale persoon bent die ngo’s over de hele wereld controleert en over de middelen beschikt om overal ter wereld een massabeweging op te zetten (denk aan Soros en Gates). En u wilt dat de pandemie de overhand heeft. Wat zou je willen dat de mensen doen om de pandemie langer te laten duren? Je zou misschien deze doelen kunnen nastreven:

Je zou moedwillig, de 1e generatie virus onbeschermd kunt laten,  zodat deze kan muteren naar de 2e en 3e generatie enzovoort.  Je kan een het op een manier doen om het virus te geven aan mensen met een robuust immuunsysteem zodat zij een slimmere gemuteerde 2e generatie creëren die anderen dan weer aansteekt (depopulatie).  In dit stadium kan het virus mensen op grote schaal infecteren. Daarom moet het over het hele continent geexporteerd worden, volgens deze booswillige ngo. Dan hebben we gemuteerde virussen.

Wat zou je willen dat de mensen doen? Hebben we de macht om de regering te laten doen wat de mensen willen?  Nee, ook  internationale instellingen zullen uw argumentatie volgen en zeggen wat u wilt dat ze zeggen. Maar zeggen is niet doen, dat is al we dagelijks meemaken in het Westen, het doen is tegenovergesteld aan het zeggen (van politici)!

Laten we eens kijken naar de gebeurtenissen die zich in het Westen hebben voorgedaan tijdens de pandemie.

De eerste reactie in het Westen was de lockdown-maatregel. Het werd echter fel bekritiseerd door veel internationale intellectuelen en wetenschappers, waaronder de WHO. De WHO was geen voorstander van opschorting van internationale vluchten. Ook grensafsluiting werd betwist tussen de EU-landen. Het besluit van diverse nationale gezondsheids intellingen (RKI-RIVM) in Europa en de VS (CDC) om Covid-patiënten te behandelen in verpleeghuizen bedoeld voor ouderen en in ziekenhuizen in de stad, heeft de eerste generatie van het virus niet onder controle gebracht dat niet echt erg in staat was om het menselijke immuun systeem binnen te dringen en zo ook niet vele doden te veroorzaken. Op plaatsen waar de immuniteit van de mens zwak was, verspreidde de eerste generatie zich als een lopend vuurtje en vormde een omgeving waarin het virus kon overleven en zich kon verspreiden (ouderen en zieken).

Maar de combinatie van lockdowns en sociaaleconomische rellen hebben  de centrale banken en privaat banken in de Westerse wereld een ruimere kans geboden om de monetaire reset in het geheim uitevoeren. Omdat Covid-19 bijdraagt aan de economische vernietiging, door lockdowns en faillisementen.

De herverdeling van rijkdom

Digitale valuta wordt de nieuwe norm om hyperinflatie onder controle te houden. Dat begon twintig jaar geleden met geldautomaten en betaalpassen. Succesvolle modellen zijn aanwezig in de volledig digitale economie van Denemarken, Noorwegen en Finland.

De twijfels van mensen over vaccins met een chip is waarschijnlijk ongegronde angst. In werkelijkheid zal dat misschien een universeel digitaal betalings- en geldopslagsysteem zijn. Maar dat is nog niet duidelijk!

De meerderheid van de mensen is tijdens de pandemie beroofd van hun middelen van bestaan. Daardoor begon het geld terug te stromen van de massa naar de grote bedrijven, die door hun enorme leningen met de banken verstrikt waren geraakt in diepe schulden. Ja, je leest het goed, ons geld gaat terug naar de banken. Wanneer de economie groeit, zal het geld van de banken naar de mensen gaan. Ondertussen stroomt het terug van de mensen naar de banken in een krimpende economie. De meeste uitgaven van mensen kwamen terecht bij de grote bedrijven  (zoals Amazon) die hun enorme schulden aan de banken moeten betalen, terwijl het inkomen van mensen stagneert of geleidelijk daalt. De centrale bank heeft met behulp van de pandemie geld met geweld uit de circulatie gehaald. Dit is hoe de monetaire reset gaat werken, ook wel de herverdeling van rijkdom genoemd, niet voor de bevolking maar voor de grote bedrijven, zo staat het in de (niet zo onafhankelijke- propaganda) media.

Nadat het meeste geld uit de economie is verdwenen, zal de opnieuw ontworpen economie worden verpakt met nieuwe leningen voor nieuwe spelers. Het grootste deel van een dergelijke economie zal worden toegewezen voor militaire herbewapening. Omdat, op dit moment het hoofd van de Westerse alliantie, de VS, in oorlog (hybride) is met Rusland en China. Het is duidelijk te zien aan de wanhopige drumbeat van oorlog die uit Washington komt. De herbewapening vereist een enorme hoeveelheid rijkdom die wordt geïnvesteerd in de technologie-intensieve industrie die minder arbeid (minder werk voor de bevolking) vereist.

 

De pandemie is ook de inkrimping (depopulatie) van de bevolking. De sterfgevallen (Covid of andere ziekten als gevolg van honger en oorlog) als gevolg van pandemie zullen ook de overheidsuitgaven voor sociale zekerheidsprogramma’s doen dalen, waardoor er meer ruimte ontstaat voor militaire uitgaven door de overheid ten koste van de belastingbetaler.

Sputnik V

Rusland versnelde de aanmaak van het vaccin voor het virus en zijn mogelijk gemuteerde stam. In het Westen werd het als fake of onbetrouwbaar afgedaan. Alle propaganda werd ontketend en demoniseerde het vaccin als te snel gemaakt en onbetrouwbaar. De WHO heeft zelfs de registratie van het Russische vaccin uitgesteld tot volgend jaar. Rusland ging toen op eigen kracht verder en kreeg steun van vele andere niet-Westerse landen.

Terwijl in het Westen een hevige concurrentie losbarste, gekenmerkt door tegenstrijdige belanghebbenden, met invloeden van buitenaf en concurrerende pharma bedrijven. Is de anti-vaccinatiecampagne op de (Westerse) sociale media, die bij de eerste uitbraak in een ongekend tempo de aandacht voortbracht, onder leiding van activisten en wetenschappers, zelfs in het parlement, plotseling een wereldwijde machtige tsunami geworden die de geest van de bevolking  corrumpeerde, manipuleerde en hersenspoelde . Het bleek dat de machten die over de beslissing tot vaccinatie gaan, de massa beïnvloedden en het slechte management van de regering en haar propaganda heeft ervoor gezorgd dat bijna het merendeel van de Westerse wereld het vaccin afwijst, regeringen zijn immers niet te vertrouwen. Dit is in de openings alinea, de bevolking in het Westen vertrouwt haar regeringen niet, in Rusland en China zal het waarschijnlijk  andersom zijn.

Het doet je denken aan de  geheime biologische wapen Unit 731 van het Japanse Keizerrijk tijdens WOII, die gevangenen hadden gebruikt als proefkonijnen, toen al hebben degenen die de controle hadden over regeringen en bedrijven de wereldwijde menselijke bevolking als proefkonijnen gebruikt, net als nu waarschijnlijk. Door de propaganda van sociale media toe te staan om de mensen te beïnvloeden om zo de lockdown-maatregelen en het vaccin te verwerpen. Maar is dit zo? Is het niet al bewezen dat in de bijna gehele Amerikaanse en Westerse geschiedenis er sprake is van medische experimenten en het vertrouwen een groot deel van de Westerse bevolking in haar eigen regeringen  gedaald tot nog niet daar geweest wantrouwen?

 

In december 2020, introduceerde Rusland  Sputnik V,  Rusland verraste iedereen door een nationale vaccinatiecampagne te lanceren, die in januari 2021 op bevel van Poetin voorloopt op de planning. Misschien was het Russische vaccin de stimulans die het Westen nodig had voor hun vaccinatie- en vaccinatieplan. Maar dat was loos alarm, kort daarna kwam er propaganda van de BBC, de eerste Brit was gevaccineerd met Astrazeneca,  schaamteloos beweerde de BBC dat het vaccin van AstraZeneca het eerste covid-vaccin ter wereld was en dat de vaccinatie de eerste covid-vaccinatie ooit was. Eerlijk gezegd geloven regeringen in het Westen dat de moderne Westerse beschaving de meest geavanceerde beschaving is die de aarde ooit heeft gezien. Een vluchtige kijk op het wereldtoneel bevestigt iets heel anders: de opkomst van China en Rusland, die jarenlang de hegemonie van de beschaving heeft onderdrukt. Laten we dat toegeven. Maar is het niet te bizar voor woorden om te zien dat ze het vaccin gebruiken als propaganda? Misschien willen ze niet dat Rusland de redder van de wereld wordt? Dat zou verschrikkelijk zijn. En de anti-vaccinpropaganda heeft ook gewerkt. Ten minste de helft van de bevolking van het westen zal de prik weigeren.

De beslissing van Poetin om de vaccinatie  Sputnik V te versnellen, zal de georkestreerde voortzetting van de pandemie in het Westen doen ontsporen en zal resulteren in een enorme klap voor de grote reset. Daarnaast zal de vaccinatie waarschijnlijk ook veel mensenlevens redden.

De nieuwe mutatie

Tijdens de tweede uitbraak in november 2020 dreef een andere sociale media de massabeweging op gang die de lockdown-maatregelen verwierp, in de meeste delen van het Westen. Het is gestimuleerd door de overtuiging dat de ziekte slechts een gewone griep is. En dat gezichtsmasker, test en lockdowns niet nodig zijn. Begrijpelijk gezien het aantal doden, die bijna hezelfde sterfte cijfers hebben als de griep in Europa van 2017/2018.

Op 8 december 2020 kondigde het VK de ontdekking aan van een nieuwe Covid-19-mutatie in Zuid-Engeland. De terugkerende massale massaprotesten tegen de lockdowns hebben het virus een stimulerende omgeving geboden om zich in grote aantallen te vermenigvuldigen m.n. in verpleeghuizen voor ouderen en ziekenhuizen. Vandaar dat de weg wordt geëffend voor zijn evolutie en mutatie. Onlangs heeft de God van de pandemie, Fauci, toegegeven dat hij tegen de Amerikanen heeft gelogen om hun mening over de acceptatie van het nieuwe vaccin te manipuleren.

Om de verspreiding van de nieuwe mutatie tegen te gaan, introduceerde Boris Johnson van het VK, een nog hardere vierde lockdown. Om te voorkomen dat mensen tijdens Kerstmis terugkeren naar hun geboorteplaats, om besmetting van het pas gemuteerde virus te voorkomen. Nogmaals, de sociale media riepen Londenaren op om de lockdown massaal te doorbreken. Is het niet gek  dat een geavanceerd land als Engeland dit niet kan voorkomen, een gemuteerd virus en oproer? Met betrekking tot de nieuwe gemuteerde stam zei Andrew Hayward, hoogleraar epidemiologie van infectieziekten aan het University College London:

“Een toename van 50% in overdraagbaarheid betekent dat de eerdere lockdowns die voorheen werkten, nu niet werken en dus vierde lockdowns  waarschijnlijk nodig of zelfs meer dan dat.” Hij zei verder dat het een toename van 50% in overdraagbaarheid betekent dat het kan doordringen in het sterke immuunsysteem van jongeren en kinderen. Maar hij sprak niet over sterfelijkheid alleen maar over besmettingen.

Het zal niet verrassend zijn om te zien dat de Westerse regeringen hun roekeloze en destructieve reacties herhalen, zoals al te zien was tijdens de eerste lockdown, om de opkomende nieuwe gemuteerde soort uit te roeien, wat niet lukt met lockdowns natuurlijk. De vluchten vanuit en naar het VK gewoon doorgingen de lezer moet begrijpen dat alle vluchten van en naar Europa door of over Engeland gaan, dat wil zeggen Londen. Rusland heeft zijn grensafsluiting met Engeland verlengd. China heeft hun diplomaten teruggeroepen om een vaccinatie te krijgen. Maar Engeland neemt niet de moeite om zoiets te doen? Alleen maar lockdowns, geen vaccins, geen medicijnen, alleen maar economische maatregelen en de depopulatie van de Westerse bevolking, niet alleen door Covid-19, maar door zelfmoorden, onbehandelde ziektes zoals kanker e.d.

Sommige wetenschappers zeggen: De bevinding over het muteren van een nieuwe stam van het coronavirus bevestigde dat het gevaarlijker is dan de voorganger. De SARS-CoV-2-spike (S) -eiwitvariant D614G heeft het voorouderlijke virus wereldwijd binnen enkele maanden verdrongen. Het toont aan dat D614G besmettelijker was dan de voorgaande vorm op menselijke longcellen, karteldarmcellen en cellen die tolerant werden gemaakt door ectopische expressie van verschillende zoogdierlijke ACE2-orthologen. Daarom kan de milde toon van de WHO en nieuwsuitzendingen niets meer zijn dan misleiding, of niet? Is het een biowapen, of worden we echt voor gek gehouden, U mag het zeggen!

Zullen we gaan zien dat de mutant zich verspreid? Hoewel op dit moment verschillende landen massale vaccinaties ondergaan. De aarzeling om zich te laten vaccineren blijft hoog. Waarvan de bekende immunoloog Stanley Plotkin opmerkte:

“Als ze niet de infectie kunnen voorkomen, zullen we een situatie hebben waarin gevaccineerde mensen zullen worden beschermd, maar niet-gevaccineerde mensen zullen niet worden beschermd,” Gevaccineerde mensen meer rechten hebben dan niet gevaccineerde, een tweedeling van desamenleving, in ieder geval in het Westen.

Cui bono? Is er een directe relatie tussen het frauduleuze -geldsysteem en de ontvolking? Zal er zich een gigantische uitbraak voordoen? Wie zal het zeggen, weinig mensen hebben vertrouwen in Westerse regeringen, die inderdaad depopulatie propaganderen en verwarring en angst zaaien!

Persoonlijk geloof en gedachte van de author

Abu Hurairah (Islamitische geleerde):
De Boodschapper van Allah  zei: De tijd zal kort worden, de kennis zal afnemen, de burgerlijke strijd (fitan) zal verschijnen, “egoïstische gierigheid” zal een zaak zijn in het hart van mensen, en harj zal de overhand hebben. Hij werd gevraagd: Boodschapper van Allah! Wat is het: Hij antwoordde: Slachten, slachten Voordat het Uur komt zal er Harj zijn. U moet uw tong en hand bedwingen en thuis blijven.

Abu Huraira overleverde dat Allah’s Boodschapper  zei:
De wereld zou niet eindigen voordat er een dag zou komen voor de mensen waarop de moordenaar niet zou weten waarom hij heeft vermoord en de gedoden niet zouden weten waarom hij is vermoord. Er zou worden gezegd: waarom zou het gebeuren? Waarop hij antwoordde: het zou zijn vanwege een algemeen bloedbad en bloedvergieten. En de slachters en de gedoden zouden in Vuur zijn, en in het verhaal van Ibn Aban wordt de naam van Abu Isma’il genoemd.

De koran wees er dus op dat de maatregel om een pandemie (pest, ziekte) te stoppen is het voorkomen van infectie is, dat wil zeggen de consumptie van melk en pure honing zou helpen. Wetenschappelijke literatuur toonde het effect aan van het stimuleren van menselijk antilichaam door melk en zuivere honing te consumeren, op dezelfde manier als hoe sommige vaccins werken.

De Chinezen geloven in veel vitaminen C, geruchten gaan er dat sommige patienten door Vitaminen C  transfusie’s hersteld zijn, Wit-Russen geloven in de Sauna en Wodka, ook Vitaminen D zou een goede rol spelen.

Zulk soort teksten zijn in de Koran en ook in de bijbel te vinden, als het einde der tijden of daadwerkelijk de ontvolking van de aarde!

Geschreven door Angkoso Nugroho, vertaalt door Sonja van den Ende

Angkoso Nugroho is een Strategisch risicoconsulent, geopolitiek analist, militair specialist, specialist op het gebied van de monetaire economie en eschatologyst.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

map

Creative Commons

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!