De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Het Nieuwe Vlaanderen
Onafhankelijk Vlaanderen -

Het Nieuwe Vlaanderen

maandag 21 februari 2011 23:57
Spread the love

Dit is dus het Nieuwe Vlaanderen, de bevrijde staat waar velen reikhalzend naar uitkijken. Waar het manna uit de hemel zal komen gedwarreld, de hemel immer blauw zal zijn, het loodzware juk van België zal zijn afgeschud.

Af en toe licht de N.VA een tipje van de sluier, zoals éne Jan Peumans tijdens de 11 juli-viering in Brussel of nu deze week Lieven DeHandschutter die de artistieke vrijheid van de Vlaamse Cultuurhuizen wil controleren en beknotten. Wie niet luistert wordt gebroodroofd. Zal straks Brel nog worden getolereerd op de Vlaamse zenders ? Mogen we nog luisteren naar Brassens in onze tuin ? Of moeten we beducht zijn voor de rondrijdende Taalpolitie ? Zal er nog geld zijn voor een Tuymans in onze musea tenzij deze ootmoedig een buiging maakt voor de partijbonzen ?

Ik ben zeer hoopgevend als deze lieden straks het mooie weer gaan maken in een onafhankelijk Vlaanderen.

meeroverbrussel : http://hetrijkderzinnekes.blogspot.com/

take down
the paywall
steun ons nu!