Het laatste licht

Het laatste licht

dinsdag 20 september 2016 17:30

Elke burger staat nu potentieel als donor geregistreerd kwalitatief gekeurd de goede organen zijn veel geld waard, betaald in euro’s en dollars verhandeld door specialisten in levende organen.

Organen worden uit levende lichamen gesneden in werkelijkheid wordt het lichaam ontdaan van het orgaan, zonder een levend lichaam geen levend orgaan.

Het orgaan wordt van de stervende mens gratis ontnomen / gestolen voor veel geld worden zij getransplanteerd in rijke lichamen die al met de dood meelopen.

Eenieder heeft behoudens of krachtens de wet te stellen beperkingen, recht op onaantastbaar van zijn lichaam. Onaantastbaar genieten rijken van de grote gift in de volle champagne glazen drijft het orgaan.

Grote bedrijven, organenhandel, een politieke begeerte een ieders weegs, sterk verlangen naar de handel, het begeerlijke orgaan, aantrekkelijk, hoeveel zien aandeelhouders deze ring van handel vast en gretig toe op toename van dit domein. Levende organen uit levende lichamen.

Op slagvelden worden ontelbare organen in flarden geschoten, de wapenhandel de grote verwoester, een grote zorg voor organen die niet meer bestaan.

Blijf zolang mogelijk thuis, zorg goed voor u zelf, houdt de organen in huis uw lichaam is de beste plaats tot de laatste dag van uw leven worden de organen uit het lichaam gesneden.  

Rook en drink niet meer, longen en lever worden beter en schoner, het snijwerk neemt toe het loon gaat schoon omhoog, niemand ontkomt aan de sanctie Ja en Nee. 

Verhoging van intensiviteit. De Staat heeft het mogelijk gemaakt. Nieuw Kapitaal wordt gegenereerd .De mens sterft niet op een natuurlijke maar op fascistoïde wijze.

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!