De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Het houten wijnrek

Het houten wijnrek

donderdag 11 mei 2017 16:50
Spread the love

Er bestaan verschillende soorten wijnrekken, in de meest uiteenlopende materialen. Het houten wijnrek is echter nog steeds het allerpopulairst. Dit model heeft dan ook een authentieke uitstraling, en past in elk type interieur, van klassiek landelijk tot strak modern. Het is een echte blikvanger, en nog praktisch ook!

 

Het houten wijnrek, een blikvanger in uw interieur

Het houten wijnrek is een klassieker waarin u een groot aantal wijnflessen kwijt kan. Bovendien bestaat de mogelijkheid om dit type wijnrek in een eigen kleurtje te schilderen. Daardoor wordt het wijnrek een ware blikvanger in uw keuken of woonkamer. Uw wijnflessen worden er mooi in bewaard. Voor bewaarwijnen is dit echter ten stelligste af te raden. Deze bewaart u het best op een plek in huis waar het koel, droog en donker is, zoals de kelder of berging. Het is te begrijpen dat u liever pronkt met uw wijnflessen in een aantrekkelijk houten wijnrek, maar het is vaak beter om uw beste wijnen goed op te bergen. Zo kunt u er later nog meer van genieten, dit met familie of vrienden.

take down
the paywall
steun ons nu!