De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

(Cursiefje) Het antwoord op Bukele is domesticatie

(Cursiefje) Het antwoord op Bukele is domesticatie

zaterdag 6 juli 2024 01:47
Spread the love

Sinds jaar en dag zijn ze in Brazilië weer bezig rond de ‘Zoohumaine’. Natuurlijk zijn het acteurs die inheemse burgersvoorstellen. Omdat deze hun les ondertussen wel al geleerd is. Brincadeira brincadeira is natuurlijk wanneer het fout loopt. Is het nu een filmpje uit India of het Noord-Oosten.

Een goed boek geschreven door de imposteur van Bukele. Is wat menig Brazilofiel al lang bezig houdt. Het is een oer-Amerikaans idee, dat komt omdat Brazilië deel is van Amerika en niet van Latijns-Amerika.

Hoe kon de native zich beschermen, daar is een beetje het oerinstinkt dat met Bukele omarmd wordt. Duistere cognities lijden nu tot harde vormen van repressie. Je moet maar eens buiten de domesticatie vallen van een maatschappij zoals El Salvador.

Natuurlijk is Brazilië een land waar een clown die misschien zelf niet kan schrijven een hoog ministeriëel amb kon hebben. Brazilië, um café meu bem…

Creative Commons

take down
the paywall
steun ons nu!