De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

GROOTSTE VUURWERKSHOW VAN DE BENELUX
Vuurwerk, Zena Vuurwerk, Geelse Kanaalfeesten, Vuurwerkshow, Waterski, Event -

GROOTSTE VUURWERKSHOW VAN DE BENELUX

woensdag 4 juli 2012 12:01
Spread the love

Zaterdag 7 juli is het weer zover, Geel zal worden verlicht door de grootste vuurwerkshow van de Benelux!

Zena Vuurwerk en Original Fireworks laten hier hun kunsten zien voor de opening van de Geelse Kanaalfeesten 2012. Een evenement waar elk jaar de Europacup waterskiën Formule 1 en 2 plaatsvind. Dj’s, live muziek, een avondmarkt, gratis inkom en natuurlijk een spectaculair vuurwerk zullen ervoor zorgen dat deze avond meer dan geslaagd zal zijn!

Original Fireworks is één van de grootste importeurs van Europa en tegelijk hofleverancier van de winkelketen “Zena Vuurwerk”. Met het grootste assortiment aan kwaliteitsvuurwerk van België en mensen die vuurwerk ademen is Zena Vuurwerk een absolute must voor de liefhebber!

WE DOEN ER EEN SCHEPJE BOVENOP!

Dit jaar wordt de vuurwerkshow nóg groter dan andere jaren. Sinds 2012 heeft pyrotechnicus R. Bakker zich aangesloten bij Original Fireworks. Bakker staat bekend om zijn perfecte timing en verassende choreografie.  “De vorige jaren werden er shells afgeschoten van maximaal 6”, terwijl er dit jaar shells van 7” tot zelfs wel  12” de lucht in zullen gaan.” verteld Rob B.
“Een andere meerwaarde dit jaar is het gebruik van Europees vuurwerk. Naast het traditionele Chinese vuurwerk, zal er ook dit jaar Spaans en Italiaans vuurwerk te beschouwen zijn.” Wellicht de drie landen in de wereld waar vuurwerk meer betekenis heeft dan elk ander land.
“Deze show zal ook dit jaar weer eentje worden om nooit te vergeten!” aldus een trotse Rob.
Iedereen is welkom op 7 juli in de Kemeldijk in Stelen (Geel).

Meer info: www.zenavuurwerk.com

take down
the paywall
steun ons nu!