De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Groen Brugge kiest voor verjonging
Brugge, Filip Somers, Groen Brugge -

Groen Brugge kiest voor verjonging

woensdag 1 februari 2012 19:12
Spread the love

Groen komt in Brugge op met nieuwe een enthousiaste ploeg, voor de gemeenteraadsverkiezingen.

Advocate Marleen Reyland 52j was van 1994 tot 2006 gemeenteraadslid voor Groen, zij zal de lijst van Groen duwen.

De verjonging is een bewuste keuze, omdat we menen dat Brugge na 18j, een frisse wind gebruiken kan, aldus lijsttrekker Sammy Roelant.

Een sterke groene aanwezigheid is de beste garantie voor de Bruggeling z’n toekomst.

Groen Brugge gaat voor betaalbare woningen, moderne diverse mobiliteit, een ambitieus klimmaatsplan een stad met een jonge geest.

De LIJST : Sammy Roelant 37j voorzitter Groen Brugge, opvoeder in het bijzonder onderwijs, wil zich inzetten voor een transparante, eerlijke politiek.

Charlotte strome 43j voormalig schepen, advocate gehuwd en moeder van een 2,5 jarig zoontje, gaat voor duurzame mobiliteit, betaalbaar wonen, leefbaarheid, voldoende ruimte voor groen, natuur behoud van biodiversiteit.

Bruno Mosterey 31j Jong Groen politiek opbouwwerker groen, geboren in 1980, die zal zich inzetten voor het redelijke debat.

Karin Robert is lerares al jaren lid en ondervoorzitter van Groen Brugge sinds 2011.

Karin is gehuwd en moeder van 3 kinderen, ze gaat voor een noch fietsvriendelijkere stad, betaalbaar wonen en buurtgroen fors uitbreiden.

Valentijn Vyvey 29j woonachtig te kristus-koning is een ondernemer diezich bezighoud als webontwikkelaar van de ecologische webwinkel.

take down
the paywall
steun ons nu!