De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Goedkope camerabeveiliging.

Goedkope camerabeveiliging.

woensdag 30 december 2015 08:44
Spread the love

Op het internet vind je grote prijsverschillen in camerabewaking. Het is echter niet verstandig de goedkoopste camera’s te kopen. Welke kwaliteit leveren deze camera’s? Wat is de garantie op deze bewakingscamera’s en wat is de betrouwbaarheid van deze toestellen.

Wanneer je een set bewakingscamera’s met recorder koopt is het belangrijk dat deze continue voor 100% werkt. De beelden moeten ook steeds van goede kwaliteit zijn. Naast de resolutie is het belangrijk dat de camera goede chip en een goede sensor heeft. Deze zorgen ervoor dat de camera steeds een mooi en vloeiend beeld genereert.

Naast de beeldkwaliteit moet je ook voldoende aandacht schenken aan de bouwkwaliteit. Uit welke materialen is de camera vervaardigt? Niemand wil dat de camera reeds na enkele maanden of een jaar begint te roesten.

Ga dus steeds voor een kwalitatief en betrouwbaar camerasysteem van camerabewaking-shop.be.

In onze videotheek wordt stap voor stap uitgelegd hoe jullie de camera’s en recorder moeten installeren. Wie toch nog met vragen zit, kan onze technische dienst contacteren.

Bij ons krijg je 2 jaar garantie en een uitstekende dienst na verkoop.

 

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!