De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

GLOBALICIOUS #03 FT. DZIDZOLIE A Global Grooves Party hosted by DJ Bruselo

GLOBALICIOUS #03 FT. DZIDZOLIE A Global Grooves Party hosted by DJ Bruselo

woensdag 12 september 2018 18:33
Spread the love
Op zaterdag 29 september 2018 wordt het een mooi weerzien in deCentrale en Globalicious is een uniek cultureel evenement en een global grooves party. Filosoof-auteur Bleri Lleshi (aka DJ Bruselo) lanceerde het Globalicious-concept een tijd geleden met succes in zijn thuisstad Brussel en laat de formule nu overwaaien naar de fiere stede Gent.  

Globalicious is een feest van de culturele diversiteit waarbij lokale én internationale artiesten en DJ’s diverse muziekgenres brengen, van cumbia en balkan tot arabesque en global funk, van coupe décalé over hiphopdancehallreggae en dabke.  Naast concerten en DJ-sets ook dansworkshopsslam poetry en af en toe een goed gesprek …

met concert van Dzidzolie.  De passie voor hun muzikale roots delen ze telkens met vreugde met hun publiek, die meegevoerd wordt met de swingende klanken , zwoele voodoo – ritmes , dans en zang.

  • 20:00 Verkiezingsdebat
    22:00 Afrikaanse dansinitiatie
    23u concert Dzidzolie
    24u party met dj Bruselo

 

zaterdag 29 september 2018 | start 20:00 |  Tickets vanaf 7euro

De Centrale | intercultureel centrum | Kraankindersstraat 2 – 9000 Gent

+32 (0)9 265 98 28 | www.decentrale.be   en 

Co-org. globalicious.be

take down
the paywall
steun ons nu!