De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Gij moet uzelf van het nodige voorzien

Gij moet uzelf van het nodige voorzien

dinsdag 20 juni 2017 11:06
Spread the love

Elk mens of een organisatie kan een provider zijn. hun zorg is het voorschrijven, Gij moet uzelf van het nodige voorzien. Elk wat wils de vrije markt. Het komt voort uit de provider brein.

In het hart van de provider is gemengde handel goed en kwaad, schoongewassen door een verbale machinerie een kwalijke stroom van woorden in hoge mate schuilt in het aangepaste mandaat.

Woorden die hoogdravend klinken soms meegaand, vleiend, brutaal, afwijzend. Een provider heeft alles in huis. Een dak van arrogantie, vooral aan zichzelf het compliment.

Geen profijt, nut of winst de provider glijdt uit zijn baan, een provider in mensenhandel geen mens te veel, licht tot zwaar duistere werken de kapitale zwaan. 

Een web van beeld telefoon onderling gecodeerde woorden door razend snelle lijn verbinding broodnodig voor de provider in stijgende ubdate het domein van bedreigende lustoorden. 

Hoe sneller de handel hoe sneller klanten en abonnementen gaan, prijzen verhoogd om te blijven voortbestaan in kwalijke verbanden voortzetting van gedrilde nep beschaving in de geest van een kleptomaan. 

Wat is een provider, hoe staat hij in het leven de maatschappij stijgt hij boven de loongrens uit of staat hij gelijk aan de onderkant draagt hij in werkelijkheid in kundigheid iets van waarheden dichterbij.

Duizenden schrijven over onkunde een netwerk van verwaand gedrag een kennel van mooi geblaf hoe kan het ook anders, te nauwe boorden en wijde schuimkragen, vul plekken voor klanten dat had je nooit gedacht.

Prijsverhogingen mouwgewijs, ellebogen staan voor geldelijke steunen. Geld gespaard te komen tot de hoogte van wat is het waard, betalen voor functie of gewicht, schuld uit zich door zwaar leunen.

De onderste laag is altijd de betaler overstappen is een providerkaart geen vooruitzicht, perspectief, meenemen van sof de werken zijn overbetaald, het netwerk hinnikt al jaren als een dood paard.

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!