De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

“Gezond Verstand Middag” Kasteel Schoten op 5/11

dinsdag 1 november 2011 13:46
Spread the love

Wederom zal er een middag georganiseerd worden in het kasteel van Schoten.
De omgeving is sfeervol en de onderwerpen tijdens deze middag zijn divers, door de verschillende sprekers.

Fred Zondervan heeft een bijzonder verhaal over zijn eigen genezing van kanker via de niet reguliere weg.
Fred deelt zijn ervaringen graag met derden en komt vanuit Alkmaar (Noord Holland) speciaal op eigen verzoek om dit met allen te delen.

Ans Reurekas, ook uit Noord Holland, heeft als drive zoveel mogelijk mensen te informeren over het belang van de natuur om ons heen.
Welke invloed heeft dit op ons welbevinden?

René Hanneman uit zuidelijk Limburg, we kunnen met recht spreken van sprekers uit alle windstreken vandaan, zal vertellen over de bodem, lava, onze groenten en dit alles in combinatie met onze gezondheid.
De boodschap van René is, net als die van velen: maak gebruik van dat wat de aarde ons schenkt!

Het nieuwste boekje van Anneke Bleeker met als titel: ‘Nooit geweten dat je dat ook kan eten’ zal op 5 november gepresenteerd worden, begeleid door een korte lezing.
De boodschap is, dat we niet afhankelijk moeten zijn van dat wat de groentewinkels ons bieden maar dat de natuur om ons heen ons voedingspatroon compleet maakt.
Zevenblad… hoe waardevol is dat? Vraag het aan een fanatieke tuinier en hij of zij schiet in de lach omdat het te weelderig groeien kan, als plaag ervaren zal worden, maar wanneer men weet welke gezondheidswaarde de plant heeft…
Zo zijn er vele voorbeelden en dit onderwerp sluit mooi aan bij het verhaal van Fred Zondervan, Ans Reurekas, René Hanneman en alles wat deze middag zal passeren.

Ellen Vader zal ons de laatste nieuwsfeiten vertellen die van belang zijn om te weten.

Ter gelegenheid van het nieuwe boekje zal er wat te eten gepresenteerd worden want proefondervindelijk vaststellen wat het is en hoe het smaakt werkt altijd nog het beste.

Dirk Leenaerts, wonend in Schoten, zal spreken over de ethiek vanuit een verrassende invalshoek.

Boeken passend bij al deze onderwerpen worden op de boekentafel gepresenteerd.
Fred Zondervan heeft als passie zijn muziek te delen met anderen. Daarom zal hij dit laten horen in de pauzes en hij heeft beloofd zijn cd’tjes mee te nemen voor de liefhebbers.
De bijdrage in de kosten zijn tien euro, waarvoor je de hele middag in een kasteel kunt vertoeven, je een nummer van het blad ‘Spiegelbeeld’ cadeau krijgt en iets aangeboden krijgt om te proeven.
Wij zien je graag op 5 november, welkom vanaf 11.30 uur en we starten om 12.00 uur.

Zie poster/uitnodiging/aanmelden

take down
the paywall
steun ons nu!