De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Getuigenissen ‘leven zonder auto’ gezocht

Getuigenissen ‘leven zonder auto’ gezocht

vrijdag 19 april 2013 22:47
Spread the love

 Ik ben in het kader van een nieuwe publicatie op zoek naar mensen die geen auto bezitten. Hebt U in Uw kenniskring weet van zo iemand, vraag hem of haar mij te contacteren. Naast getuigenissen over ‘leven zonder auto’ zal het boek ook heel wat informatie bevatten over de maatschappelijke kost van koning auto evenals voorstellen over hoe het ‘leven zonder auto’ makkelijker zou kunnen verlopen.

Ik ben al heel mijn leven werkzaam als voltijds zelfstandig journalist. Momenteel schrijf ik voor een tiental media waaronder het persagentschap Belga, Argus, de Randkrant, De Journalist, De Streekkrant Leuven etc… Ik plan dit najaar in eigen beheer een boek uit te brengen over dit item. Zelf heb ik overigens ook nog nooit een auto gehad, noch heb ik er ooit een bestuurd.

 Ik ben te bereiken via het mailadres luc.vanheerentals@telenet.be.

Gegroet,

Luc Vanheerentals

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!