De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Food for Thought
Lissabon, Economische crisis, Voedselzekerheid, Portugal, Voedselbank, Polarisering, Troïka -

Food for Thought

vrijdag 14 december 2012 12:37
Spread the love

De Voedselbank van Portugal is een initiatief dat strijd tegen honger en de de verspilling van voedsel. Dit verhaal is te zien als een vignet, een klein verhaal in het groter verhaal, van de middenklasse in Zuid-Europa die worstelt om rond te komen tegen een achtergrond van schaamte en armoede. Terwijl de de kloof tussen rijk en arm in Europa zich verbreedt, kan men zich afvragen; gaan we terug in de tijd en waar stopt deze armoedegrens?

dagelijkse newsletter

Unite Talks: Mohamed Barrie

This interview is one to to take your time for! 🙏 🔆 45 minutes of Mohamed Barrie!🔆 💥 Mohamed is a dedicated social worker, organizer and advocate for veganism. He shares his view on structural racism, power, exclusion and veganism. 🌏 Based on his own experiences he shines a new light on the vegan movement and on the role of racism within these movements. 〄 PS: We just started doing these interviews, so feedback is much appreciated!

Geplaatst door u:nite op Dinsdag 20 oktober 2020

take down
the paywall
steun ons nu!