De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Flexflitsers

Flexflitsers

zondag 5 februari 2017 16:55
Spread the love

Time is money.

Flexibiliteit, buigzaam zoals een menselijke rug kan buigen, diep onder zijn bestaan. Doorbuigen, alles gaat verloren. Omvormen tot een nieuw bestaan. Harde plekken de huid als slangenleer, stotteren als een polsslag, twee keer buigen dan gaat het weer.  

Het recht om te leven, wordt geschreven hier rusten zij. Zo flexibel is het leven en kunnen verder in vrede gaan met paspoort in de hand. Een bewijs van vrij reizen hoe ver men ook gaat of begraven wordt is het visum van een kunstmatige politiek.

 De mens kan met zijn kracht zijn eigen leven niet tillen of zich zelf tegen komen, zich zelf zien, samen zingen, samen leven, het is de ander die hem wegschiet. Het visum geeft vrij reizen tegen kosten hoe lang je in gestempelde tijd kunt blijven.

Geboren worden in visum tijd, een visum geboorte. De handtekening wordt het beleid, terug naar het paspoort. Visum geboorte van paspoort niet bevrijd. De schoongewassen baby wordt als een transfer verhandelbaar stuk leven ingeschreven onder paspoort controle.  

Geloofsprotocollen, een verzameling regels hoe men het leven kan lijden, leiden van de ene naar een nog beter protocol, totdat de voltooien volgt. Vrije verkondiging, gekochte zendtijden en spreekbuurten, vrij van staatsvisum gaan onder nationale poorten door.

Babyzorg glijdend naar ouderenzorg bijeen in de premiekamer. Consult. Overleg tussen betreffende de aard van de behandelingswijze. netjes, keurig, geen angsten, wij de begeleiders. kennen de juiste weg en behandeling, vrij te zijn van het mooie, prachtig aards bestaan. Wij danken u voor alle goederen en gelden die wij in eren zullen ontvangen om de winsthonger aan te kunnen. Wij wrijven onze handen warm om straks het stervende lichaam op te tillen om het niet te laten schrikken.

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!