De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Finalisten Ms Globe voorgesteld in vernieuwde Moorea !

Finalisten Ms Globe voorgesteld in vernieuwde Moorea !

dinsdag 27 april 2010 12:02
Spread the love

 Op een zonnige vrijdagavond werden, in de totaal vernieuwde zaal Moorea, de finalisten van de Ms Globes verkiezing 2010 voorgesteld. In een schitterend decor dat rechtstreeks uit de Caraiben geïmporteerd leek, zetten de finalisten dan ook hun beste beentje voor om de voltallige pers, vrienden en sympathisanten te overtuigen van hun overwinningskansen.

Ms Globe is een verkiezing voor gehuwde vrouwen vanaf 22 jaar en ongehuwde vrouwen vanaf 26 jaar. Op die manier gaan ze op zoek naar de mooiste ‘mevrouw’ van het land.

Lesley-Ann Poppe leidt dit event in goede banen, en zij nam in 2008 al met succes deel aan deze verkiezing. Lesley-Ann nam de fakkel over van Daisy van Cauwenberghe, die mee aan de bais lag van deze verkiezing.

De finale zal plaatsvinden op 20 juni 2010 in de Koningin Elisabethzaal te Antwerpen.

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!