De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

‘Fietsen naar de Zomer’ en ‘Lezen in de Lente’

‘Fietsen naar de Zomer’ en ‘Lezen in de Lente’

Giesbaergske Koleuren Gazette, Fietscampagne 'We Cycle this City' en Fietsersbond Geraardsbergen-Lierde organiseren een infomoment over dagelijks fietsen, met aansluitend een 'Lezen in de Lente', i.s.m. 't Uilekot (Herzele).

donderdag 3 april 2014 12:32
Spread the love

DeWereldMorgen.be

Op de dag van de derde foute Ronde van Vlaanderen (zonder de legendarische Muur van Geraardsbergen!), organiseren Giesbaergske Koleuren Gazette, Fietscampagne ‘We Cycle this City’ en Fietsersbond Geraardsbergen-Lierde een extra infomoment over dagelijks fietsen en welke rol de Fietsersbond daarin kan spelen.De bedoeling is om geïnteresseerden meer te kunnen vertellen over de werking van de Fietsersbond. Deze kan als drukkingsgroep beslist doorwegen in het fietsbeleid van uw gemeente, om degelijke fietsvoorzieningen te bekomen. Verder wordt ook uitvoerig info gegeven over praktische kant van het fietsen in onze dagelijkse verplaatsingen, de verschillende soorten fietsen en de verkeerswetgeving inzake fietsen.

Want van verplaatsingen per fiets, daar kunnen we allemaal goed bij varen.Iedereen is welkom in en rond Muziekcafé ‘t Bruggenhuis (Majoor van Lierdelaan 50, Geraardsbergen).Aansluitend heeft om 20u ‘Lezen in de Lente’ plaats, een initiatief van ‘t Uilekot (Herzele).Het literair festival ‘Lezen in de Lente’ is dit jaar aan zijn twaalfde editie toe en loopt van 29 maart tot en met 1 mei 2014. Het is een slagveld van auteurslezingen, muziek en kunst: fictie en non-fictie, tentoonstellingen, videokunst, jazz, geschiedenis, gipsy, video en poëzie houden mekaar in een wurggreep.

Op zondag 6 april om 20u. kan u terecht in Muziekcafé ‘t Bruggenhuis voor de  een videoperformance ‘De Chouas’ van Saddie Choua (schrijfster/filmmaakster): Ze brengt een nieuw deel uit van ‘De Chouas’, een molotovcocktail van video en woord met muzikale begeleiding van trompettist Bart Maris (Jaune Toujours, …) en gitarist Marc Wetzels (boyShouting) . Ism Giesbaergske Koleuren Gazette. wimschrever(AT)gmail.com Locatie: Muziekcafé Het Bruggenhuis, Majoor Van Lierdelaan 50, Overboelare. Inkom: 5 euro.Iedereen is welkom. (WiSch)Alle info op http://www.giesbaergskekoleurengazette.be 

take down
the paywall
steun ons nu!