De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Festival van de Ambiance 2011
Gent, Festival, Schlager, Ambiance, Kuipke, Nederlandstalig, Eddy Wally, Christoff, Willy Sommers, Danny De Munk, Polonaise -

Festival van de Ambiance 2011

vrijdag 18 februari 2011 15:01
Spread the love

Op 3 december staat het Kuipke in Gent volledig in het teken van Schlagers en Nederlandstalige muziek. Dan wordt immers het grote Festival van de Ambiance georganiseerd met 13 Nederlandstalige artiesten, waaronder Willy Sommers, Eddy Wally, Christoff, Laura Lynn, De Romeo’s, Dennie Christian en Danny De Munk! Er is ook gratis een spetterende foute afterparty met Dj’s Wipneus en Pim. Als je dus de polonaise wil dansen en meezingen met de grootste hits, surf dan snel naar www.festivalvandeambiance.be voor meer info en tickets! Tickets zijn vanaf NU beschikbaar dus wees er snel bij want vol = vol!

take down
the paywall
steun ons nu!