De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Extra concert MILK INC op 8 oktober

Extra concert MILK INC op 8 oktober

maandag 20 september 2010 14:12
Spread the love

Met een optreden op vrijdag 8 oktober kunnen nog eens vele duizenden extra de zonsverduistering van Linda en Regi aanschouwen.

Wie in eigen land een totale zonsverduistering wil meemaken, moet een geduldig mens zijn. Dit unieke natuurverschijnsel was op 11 augustus 1999 waarneembaar in België, zij het alleen maar in het uiterste zuiden van het land. De vorige bij ons zichtbare totale eclips vond plaats in 1433. En voor de volgende is het wachten… tot 2090!

Het fenomeen Milk Inc. kan men gelukkig wél vaker én dicht bij huis beleven. De spectaculairste en inmiddels jaarlijks terugkerende verschijningen van Belgiës populairste danceduo zijn die in het Sportpaleis. Voor het vijfde opeenvolgende jaar zullen Linda en Regi hier voor een uitzonderlijke concert- en danservaring zorgen.

Dit jaar trekt Milk Inc. samen met Stan Van Samang en Turbo B. alle registers open. Beide gasten werkten met Regi samen voor diens nieuwe album ‘Registrated 2’.

Stan Van Samang schreef met Regi het nummer ‘Hang On’, tevens de eerste single van het dubbelalbum. Een nummer dat het publiek goed weet te smaken en dat bij de live-uitvoering door Stan heel grote indruk maakt. Ook in het Sportpaleis belooft ‘Hang On’ voor vuur te zorgen.

Voor de 26 danceknallers op ‘Registrated 2’ strikte Regi niet alleen nationaal maar ook internationaal talent. Rapper Turbo B. bijvoorbeeld verleende zijn medewerking aan het nummer ‘We Be Hot’ feat. Ameerah. In de jaren negentig was Turbo B. de frontman van dance-act Snap! en schreef hij geschiedenis met songs als ‘The Power’ en ‘Rhythm Is A Dancer’. Beide wereldhits krijgen een plaats op het Eclipse-programma. Voor Regi en Linda is het een grote eer om showman en entertainer Turbo B., die eerder ook met artiesten als Chaka Kahn, Michael Jackson, Tom Jones, Hall & Oates en Natalie Cole het podium deelde, als gast te mogen verwelkomen.

Voor de vele duizenden fans is het vol spanning uitkijken naar deze spectaculaire Eclipse. In de schaduw van een gouden ring van vuur zullen ze straks weer driftig dansen op de nightlife vibes van hun favoriete danceduo. Wetenschappers proberen dit unieke fenomeen te doorgronden, maar voorlopig beperken hun bevindingen zich tot de geruststelling dat voor deze Eclipse geen oogbeschermende eclipsbrilletjes nodig zullen zijn. Supergetrainde beenspieren daarentegen worden ten zeerste aanbevolen, wil men doktersbezoek achteraf vermijden!

Milk Inc. Eclipse op vrijdag 24 en zaterdag 25 september, vrijdag 1, zaterdag 2 en vrijdag 8 oktober om 20.30 in Antwerps Sportpaleis. Tickets 25, 30 en 35 euro (exclusief service- en portokosten en contributie vrij gebruik P+R, tram en bus) via Tele Ticket Service 070-345.345, www.teleticketservice.com  of www.sportpaleis.be

www.milkinc.be

take down
the paywall
steun ons nu!