De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

EWT-theater Deurne stelt voor ‘Wat een soep’

EWT-theater Deurne stelt voor ‘Wat een soep’

dinsdag 12 oktober 2010 15:44
Spread the love

“Wat een soep” is een komisch stuk waarbij er heel wat gelachen wordt. Dat het publiek voornamelijk bestaat uit vaste waarden (bijna 1000 abonnees!) en meestal senioren, maar de sfeer er zeker niet minder op. “Wij komen al jaren naar het EWT theater, dit is voor ons puur amusement, een toffe zaal, goede acteurs, gezellige cafetaria,…kortom, dit is voor mij en mijn vrouw een avondje uit” vertelt cyriel Vercammen uit Schoten.

Het verhaal : Het had een rustig en gezellig avondje kunnen worden. Charles en Marleen hebben hun schoonbroer Robert en diens nieuwe vrouw Marielle uitgenodigd. Dan blijkt dat Charles, tijdens een zakenreis ooit iets heeft gehad met een zekere Marinnele. Uiteraard is Marleen hier niet van op de hoogte.

Ook al heeft Charles nooit zijn adres gegeven, toch staat plots Marinelle voor zijn neus. Vermits Robert bij aanvang alleen gekomen is met de mededeling dat Marielle onverwacht naar haar moeder is gegaan en vermits Marleen nog nooit de nieuwe vrouw van Robert heeft gezien, vraagt Charles aan Robert of hij Marinelle voor zijn vrouw wil laten doorgaan. Deze stemt na enige aarzeling toe, maar dan komt plots Marielle opdagen. en voor de rest van het verhaal moet u natuurlijk gaan kijken.

Bezieler en directeur van het theater Theo Van Baarle vertelt : ” Het EWT speelt elk jaar een vijftal producties. En elk jaar komen er ook een aantal gasten hun stuk voorstellen. Dit jaar Will Ferdy met zijn nieuwe show.

VTM neemt in het EWT ook alle lachbandsessie’s op voor De Kotmadam en Twee Straten Verder. Het volgende stuk “wij samen” is ook een heel goed stuk dat bij de mensen zeker zal aanslaan. We hebben momenteel een 963 abonnees, wat een zeer mooi cijfer is voor een semi-professioneel theater.”

Actrice Liesbeth Andriaenssens, één van de jongere actrices, bevestigt :” Het is heel fijn om bij het EWT te spelen. Elk jaar speel ik één productie mee met het EWT, en het is een zalig publiek om voor te spelen. Ook heel wat jongeren vinden toch de weg nog naar het theater.” Liesbeth speelde ook een tijdje mee in de populaire één soap Thuis.

Info, reservaties en speeldata www.EWT.be, 03 324 52 42

info@ewt.be

take down
the paywall
steun ons nu!