De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

EWT sluit seizoen af met Smullen met Snullen

EWT sluit seizoen af met Smullen met Snullen

maandag 23 mei 2011 08:12
Spread the love

Vrijdagavond ging in het EWT theater te Deurne de laatste productie van het seizoen in première. Nadat het geplande stuk afgelast werd omdat de auteur het niet afwerkte, werd er in spoed gezocht naar een waardig vervangstuk. In een regie van Chris mathieu bokste het team “Smullen met Snullen in elkaar. Theo Van Baarle speelt op een schitterende manier de snul, bijgestaan door René De Cort. Ook Paul Peeters, gekend als Franske de facteur uit Den Bompa verscheen ten tonele als dokter.

Smullen met Snullen bestaat er uit om eens goed te lachen met de ideeën en opvattingen van de “snullen”. Op het einde van de avond wordt de “snul van de avond” gekozen en diegene die deze “snul” heeft uitgenodigd, is de winnaar. Deze keer heeft Pierre, een succesvolle uitgever, een snul van wereldklasse uitgenodigd : Frans Verdonck, ambtenaar op het Ministerie van Financiën en bouwer van maquettes op schaal met lucifers. Pierre is er zeker van dat hij die avond zal winnen. Wanneer Frans bij Pierre aankomt vindt hij hem echter gevloerd door een lumbago en achtergelaten door zijn vrouw. Frans probeert Pierre te helpen en zo ondervindt Pierre dat hij deze “snul” beter nooit had uitgenodigd

Smullen met snullen, van 13 mei tot 26 juni in EWT DEURNE

www.ewt.be  of 03 324 52 42

take down
the paywall
steun ons nu!