De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Koloniaal Europa nog steeds negationistisch en racistisch

vrijdag 6 september 2013 11:38
Spread the love

De Europese landen hebben sinds 500 jaar en de Verenigde Staten van Amerika sinds 200 jaar op een zeer brutale, wrede wijze de rest van de wereld aangevallen. Ze hebben alle mogelijke soorten van terroristische daden begaan, terreurbombardementen met massavernietigingswapens uitgevoerd, mensen tot slaven gemaakt, uitgebuit, verminkt, verkracht, verkocht als vee, vermoord op een genocidaire wijze.

In de geschiedenis van de mensheid is altijd de wet van de machtigste van toepassing geweest. Machtig Europa en daarna de Verenigde Staten van Amerika hebben door gewelddadige agressies de wereld aangevallen, bezet en uitgebuit, puur machtsmisbruik en gewelddadige diefstal. Het zijn zeer gevaarlijke en wrede misdadigers.

Negationisme

Europa en de Verenigde Staten van Amerika ontkennen nog steeds deze wrede genocide over 3 continenten.

Ontkennen van deze genocide is negationisme. De enige uitleg en reden die ik zie voor deze ontkenning is dat de Europese en Amerikaanse politieke leiders en de media de slachtoffers (indianen, Afrikanen, Aziaten, Zuid-Amerikanen) niet als mensen zien maar als “untermenchen/wilden zonder ziel” en dus zijn ze ook racisten.

Gezien dat misdaden tegen de mensheid niet verjaren vind ik dat de Europese landen en de Verenigde Staten van Amerika nog steeds voor een rechtbank moeten verschijnen wegens oorlogsmisdaden en misdaden tegen de mensheid, genocide van ongewapende en onschuldige burgers.
Absoluut zinloos geweld van de Europese en Amerikaanse wrede agressors tegenover de inheemse onschuldige burgers in hun eigen huizen, tuinen, steden en land. De agressors hebben geen recht op zelfverdediging.
In het licht van de waarheid en het geweten van de mensheid zijn de Europese en Amerikaanse politieke leiders nog steeds voortvluchtige misdadigers.

De psychopathische gespleten mensen

De Europese landen hebben sinds 500 jaar en de Verenigde Staten van Amerika sinds 200 jaar altijd “goede”, “humanitaire”, “rechtvaardige” redenen om wrede agressieoorlogen te voeren om landen te vernietigen en genociden te plegen onder de bevolking met massavernietigingswapens. De ware reden is altijd hun macht vergroten, het land op de knieën krijgen zodat deze als kolonies of als slaven ten dienste staan van de hebzuchtige wrede agressors. Zo kunnen de wereldoverheersers de rijkdom en grondstoffen van het onderworpen land plunderen en uitbuiten en het land openbreken voor de “vrije” export van hun eigen producten.

100 westerse multinationals controleren de wereldmarkt.

Dat de Europese landen en de Verenigde Staten van Amerika ongestraft blijven en zelfs worden gezien als landen die het internationale recht verdedigen en die streven naar vrede en vrijheid, is gewoon een misdadige leugen die ze aan de wereld kunnen opdringen door hun schrikwekkende enorme militaire, economische en ideologische macht.

Ze hebben de macht om hun agressieoorlogen, oorlogsmisdaden en misdaden tegen de mensheid op te dringen aan de wereld en aan de openbare opinie als vrede, de slavernij als vrijheid, gewelddadige diefstal als naastenliefde.

De Europese en Amerikaanse politieke leiders hebben een beschaafd, deftig en achtenswaardig masker op dat een hebzuchtige plunderaar, een wrede sadist en een gruwelijke doder verbergt. Het zijn gevaarlijke psychopaten zonder enig schuldbesef.

Creative Commons

dagelijkse newsletter

take down
the paywall
steun ons nu!