De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

ERKAN ÇANAKÇI & CEM TARIM ★ ÇIĞDEM ELMAS, DENIZ GÜNEŞ & ADNAN KOÇ ★ İSMAIL ALTUNSARAY

ERKAN ÇANAKÇI & CEM TARIM ★ ÇIĞDEM ELMAS, DENIZ GÜNEŞ & ADNAN KOÇ ★ İSMAIL ALTUNSARAY

maandag 9 maart 2020 14:47
Spread the love

ERKAN ÇANAKÇI & CEM TARIM

ÇIĞDEM ELMAS, DENIZ GÜNEŞ & ADNAN KOÇ

İSMAIL ALTUNSARAY

İsmail Altunsaray is een eigentijdse vertolker van de bozlak, de Turkse volksmuziek die doet denken aan de flamenco vanwege de intense emotionele zang en het virtuoze snarenspel. İsmail Altunsaray studeerde aan het Staatsconservatorium van Istanbul en doceerde een aantal jaren aan de Istanbul Technical University, waar hij ook een uitgebreide concertwerking op touw zette. Hij werkte voor radio en televisie en deelde het podium met beroemde Turkse artiesten als Erkan Oğur, Erdal Erzincan en Cengiz Özkan. İsmail Altunsaray bracht de flamenco en bozlak traditie dichter bij elkaar.  Hij speelde samen met o.a. Paco Pena, Miguel Ortega en Ye Ye De Cadiz.

PRAKTISCH

zaterdag 28 maart 2020

20:00 Erkan Çanakçı & Cem Tarım
20:45 Çiğdem Elmas, Deniz Güneş & Adnan Koç
21:30 İsmail Altunsaray

Tickets: € 17 (vvk) | € 20
UITPAS: € 14 (vvk) | € 17
UITPAS kansentarief: € 4,00

Festivalpas 3 concertavonden = € 30

Workshops = apart in te schrijven via attila.bakiroglu@gent.be

Link: https://decentrale.be/nl/agenda/muziek/erkan-Canakci-en-cem-tarim-Cigdem-elmas-deniz-gunes-en-adnan-koc-Ismail-altunsaray

Creative Commons

take down
the paywall
steun ons nu!