De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Éric Zemmour, de reddende engel voor de aartsengel Michaël? update 8 januari 19 u

Éric Zemmour, de reddende engel voor de aartsengel Michaël? update 8 januari 19 u

zaterdag 8 januari 2022 19:01
Spread the love

 

Zemmour heeft Marine Le Pen de loef afgestoken in Sables-d’Olonne. Hij kreeg veel steunbetuigingen te horen, maar ook de Internationale.

Zopas geraakte bekend dat Marine Le Pen van plan was een bezoek te brengen aan Sables-d’Olonne op 14 en 15 januari. Dat plan zou uitgelekt zijn, waarop Éric Zemmour een bezoek aan de kustplaats op 8 januari plande en bekendmaakte. Marine Le Pen wil niet achter Le Pen daar aankomen, en heeft haar bezoek uitgesteld.

Zemmour en zijn bondgenoot Philippe de Villiers werden met veel enthousiasme onthaald door de burgemeester van Sables-d’Olonne, Yannick Moreau. Zemmour bezocht  het illegale standbeeld van de aartsengel Michaël op het plein voor de Sint-Michielskerk en zei daarover: “Het standbeeld van de heilige Michaël is het voorwerp van publieke aanvallen door imbecielen. Ik ben er om de tradities en de duizendjarige christelijke wortels van deze regio en van heel Frankrijk te verdedigen.”

Naast fans waren er ook tegenstanders van het bezoek. Een groepje zong voor het stadhuis de Internationale.

Het bezoek werd afgesloten met een lunch samen met volksvertegenwoordigers en ondernemers, zonder pers.

 

 

ttps://www.bfmtv.com/politique/elections/presidentielle/presidentielle-marine-le-pen-annule-un-deplacement-pour-ne-pas-arriver-apres-eric-zemmour_AN-202201060525.html

 

https://actu.fr/pays-de-la-loire/les-sables-d-olonne_85194/aux-sables-dolonne-eric-zemmour-a-defendu-les-traditions-et-lenracinement-chretien-de-la-france_47779208.html

 

 

Creative Commons

take down
the paywall
steun ons nu!