De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Ere wie ere toekomt.

Ere wie ere toekomt.

zondag 29 april 2012 22:34
Spread the love

Goed gedaan! Zegt Siegfried Bracke op zijn blog en steekt een pluim op eigen hoed. Waarmee hij aangeeft dat het de N-VA was die het Vlaams blok onder de zoden of toch tot tegen de maaihoogte heeft gekregen. Niets is minder waar natuurlijk.
We weten allemaal dat het Jean-Marie Dedecker was die met de opkomst van LDD en de overstap van Jurgen Vertrepen de eerste breuk bij het inmiddels omgetoverde Vlaams Belang teweeg bracht. We herrinneren ons uiteraard nog de wig die gedreven was tussen Morelleke en Frenk enerzijds, en Filip de Winter en Annemans anderzijds omwille van hun uiteenlopende standpunten omtrent het vormen van een Forza Flandria.
Vanaf de opkomst van LDD dus is het stijl naar beneden gegaan waarna ook LDD later mee de dieperik is ingesleurd en dat heeft uiteraard wel alles te maken met o.a. de TV-optredens van Bart De Wever die dat dan weer te danken heeft aan de media die hem toch zo leuk vond.
Ere wie ere toekomt dus Siegfried, en dat is dus noch aan jou, noch aan de N-VA.

take down
the paywall
steun ons nu!