De community ruimte is een vrije online ruimte (blog) waar vrijwilligers en organisaties hun opinies kunnen publiceren. De standpunten vermeld in deze community reflecteren niet noodzakelijk de redactionele lijn van DeWereldMorgen.be. De verantwoordelijkheid over de inhoud ligt bij de auteur.

Eindelijk

Eindelijk

donderdag 14 oktober 2010 22:31
Spread the love


doc
Weg met de zonnebril, slagschaduw,… gedaan met mensen die plots uit het niets (de schaduw) de straat opspringen.  Eindelijk is de herfst daar.
De meeste motorrijder rijden liefst in de zomer, als het mooi weer is.  Ik rijd nog niet eens een jaar, maar heb me de hele zomer zitten afvragen wat er nu zo leuk is aan dat felle zonlicht en het zweten in je motorpak.

Geef mij maar zo’n dag als vandaag.  Nevel en mist, maar net niet teveel, en wolkendek zonder regen,… fris maar toch niet te koud.  En wat een mooi licht om foto’s te maken.  De wetenschap dat er de komende zes maanden nog tientallen gelijkaardige dagen komen maakte van mijn rit naar het werk een echt feest.
Veel tijd om te stoppen en foto’s maken had ik eigenlijk niet, ik had een afspraak en kon het echt niet maken om te laat te komen. Maar ik kon het niet laten.

take down
the paywall
steun ons nu!